Parada plaça de Catalunya | Hop on Hop off Barcelona

23/04: amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, el servei del Barcelona Bus Turístic podrà tenir afectacions a la zona centre de la ciutat durant tot el dia.

29/04: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

Parada Plaça de Catalunya

Hola Barcelona, your travel solution

Centre neuràlgic i de transports de Barcelona, on conflueixen les vies més importants de la ciutat i des d’on podreu tant explorar els barris més antics de Barcelona com endinsar-vos a l’Eixample.

Nexe entre Ciutat Vella i Eixample

A la Plaça Catalunya trobareu l’origen i el final tant de la Ruta Vermella com de la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic, a més del punt de sortida de les rutes del Catalunya Bus Turístic.

La plaça Catalunya és el punt clau d’unió entre els antics barris emmurallats de la Ciutat Vella i el nou districte de l’Eixample. A la Plaça Catalunya conflueixen algunes de les vies principals de la ciutat, com La Rambla, La Rambla de Catalunya o l’elegant Passeig de Gràcia, i a les places veïnes d’Urquinaona o de la Universitat, trobareu la Via Laietana i la Gran Via, respectivament.

Des de la plaça Catalunya podreu passejar pel Passeig de Gràcia i per Les Rambles, on es troben l’històric Mercat de la Boqueria  i l’emblemàtic Gran Teatre del Liceu, a més del Palau de la Virreina i del Museu de l’Eròtica. Des de la Plaça Urquinaona baixant per la via Laietana arribareu al Palau de la Música, una de les obres més espectaculars del modernisme català.

Què veure