Què veure a Barcelona | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Mitja Marató de Barcelona del diumenge 17 d'octubre, la Ruta Vermella prestarà servei a partir de les 10 hores, aproximadament.

  • Inici
  • Què veure a Barcelona

Què veure a Barcelona

Hola Barcelona, your travel solution

Descobreix Barcelona! Gaudí, la Sagrada Família, la catedral, els museus, les seves places i jardins, la ruta modernista... Aquests són els llocs imprescindibles que podràs descobrir amb les rutes del Barcelona Bus Turístic.

Els millors llocs per visitar a Barcelona

Encara no saps quins llocs visitar a Barcelona? Amb el Bus Turístic podràs descobrir els llocs més especials de la ciutat. No només et portarem pels indrets més turístics, sinó que a més et descobrirem aquells que no tothom coneix i que fan de Barcelona una de les ciutats més especials del planeta.

I es que trobaràs moltíssimes coses per fer a Barcelona. A una oferta cultural inacabable, que inclou museus, edificis històrics i joies arquitectòniques, com la Sagrada Família, el Park Güell o el Palau de la Música, cal afegir-hi nombrosos parcs, jardins, mercats, platges i una gran oferta d’oci. Barcelona ofereix alternatives per a tothom, des de famílies amb nens fins a parelles que cerquen un cap de setmana romàntic. Gaudeix del millor de Barcelona!