Lloguer del Barcelona Bus Turístic | Barcelona Bus Turístic

Amb motiu de la Cursa Jean Bouin, diumenge 25 de novembre, algunes parades de les Rutes Vermella i Blava quedaran afectades de 9 a 15 hores aproximadament. Informa-te'n a les parades.

  • Inici
  • Lloguer del Barcelona Bus Turístic

Lloguer del Barcelona Bus Turístic

Hola Barcelona, your travel solution

Sabíeu que podeu llogar un autobús de la nostra flota només per a vosaltres?

Us oferim la possibilitat de llogar un autobús turístic per visitar els llocs imprescindibles de Barcelona. Consulteu-nos, us ajudarem a organitzar el vostre tour privat per a grups! Si organitzeu un congrés, una convenció o una conferència, i heu de transportar un grup de persones, ho podeu fer llogant algun dels nostres autobusos.

Servei de lloguer del Barcelona Bus Turístic

  • El lloguer de l’autobús amb sostre descobert i vistes panoràmiques, totalment adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, inclou informadors de Turisme de Barcelona per guiar-vos durant la visita. Els nostres informadors turístics parlen català, castellà i anglès. Si necessiteu informadors en altres idiomes, no dubteu a consultar-ne la disponibilitat.
  • El Barcelona Bus Turístic té capacitat per a 79 persones, 51 a la part superior i 28 a la part inferior.

Si voleu més informació sobre com anunciar-vos en aquests transports, contacteu amb nosaltres mitjançant el correu electrònic: turistic@tmb.cat.