Parada Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies | Hop on Hop Off Barcelona

La Ruta Verda es troba fora de servei. Gaudeix dels llocs més emblemàtics de la ciutat amb la Ruta Blava i la Ruta Vermella.

Amb motiu de la Volta Ciclista a Catalunya, el diumenge 26 de març les parades del Barcelona Bus Turístic de la zona Pl. Espanya i Montjuïc es veuran afectades durant el matí.

Parada Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies

Hola Barcelona, your travel solution

El millor punt per fer una passejada per la Rambla Catalunya, el Passeig de Gràcia, i descobrir l’esplendorosa arquitectura modernista de l’illa de la discòrdia.

L’illa de la discòrdia

La parada Casa Batlló – Fundació Antoni Tàpies de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic és al mateix Passeig de Gràcia, la via que representa l’època daurada de la burgesia barcelonina de finals del segle XIX, que unia la Ciutat Vella amb la vila de Gràcia i que és avui dia un dels eixos artístics i comercials més importants de la ciutat.

Des d’aquest punt, podreu visitar l’illa de la discòrdia que formen tres joies del modernisme: la Casa Batlló, d’Antoni Gaudí, la Casa Amatller de Puig i Cadafalch i la Casa Lleó i Morera, de Domènech i Muntaner. També podreu passejar per l’encantadora Rambla Catalunya, per les illes octogonals del barri de l’Eixample, projectat per Ildefons Cerdà, i descobrir alguns dels seus passatges amb més encant, com el de Permanyer o el de Méndez Vigo.

A més, al voltant del tram inferior del Passeig de Gràcia també trobareu museus com la Fundació Antoni Tàpies, d’art modern i contemporani, el Museu del Modernisme, que recull tota mena de manifestacions artístiques del corrent que va marcar la història de Barcelona, i el Museu Egipci.

Què veure