Cereria Subirà | Hop on Hop Off Barcelona

El Barcelona Bus Turístic està fora de servei temporalment. Més endavant tornarem a oferir-te el servei puja-baixa del nostre tour oficial perquè gaudeixis dels indrets i edificis més emblemàtics de la ciutat.

Cereria Subirà

El comerç més antic de Barcelona

Hola Barcelona, your travel solution

Travessar les seves portes és viatjar enrere més de 200 anys, quan es va fundar al nucli antic de Barcelona la cereria més antiga de la ciutat. La cereria Subirà, negoci emblemàtic de Barcelona, ha mantingut la seva profusa decoració original.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Per què visitar la Cereria Subirà?

La cereria més antiga de Barcelona es va fundar l’any 1761 al carrer Corders, i posteriorment es va traslladar, l’any 1847 al número 7 de la Baixada de la Presó, avui coneguda com a Baixada de la Llibreteria, molt a prop de la Plaça Sant Jaume.

La cereria Subirà ha estat declarada comerç emblemàtic de Barcelona per haver mantingut la seva luxosa decoració original, en la qual destaca una doble escalinata presidida per dues figures femenines, les Negresses, fetes de ferro, així com els armaris, prestatges, calaixos i portes amb la policromia original . El negoci, que ha passat per tres famílies, pertany des de l'any 39 a la saga Subirà i és el principal proveïdor d’espelmes de la Sagrada Família. Jordi Subirà, el seu propietari, és també el president del Col·legi de Cerers de Catalunya.

 

Com arribar a la Cereria Subirà?

Des de la parada del Barri Gòtic de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic podeu apropar-vos a la cereria Subirà.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Només queden tres cereries històriques a Barcelona, i totes tres es troben a Ciutat Vella. Són la Cereria Gallissà, la Cereria Abella i la Cereria Subirà. El seu principal client és la Sagrada Família, tot i que s’han adaptat als nous temps i també fan dissenys contemporanis.
  • Consell del barceloní: Si passegeu per la zona, entreu a la botiga. De vegades, es pot veure les cereres treballant en les veles!
  • Imprescindible per a: Amants de les botigues històriques. La cereria forma part de la ruta d’establiments emblemàtics de la ciutat.