Museu de l'Eròtica | Hop on Hop Off Barcelona

A causa de la convocatòria de vaga general del divendres 18 d'octubre, el servei del Barcelona Bus Turístic ha estat suspès. Més informació.

  • Inici
  • Museu de l'Eròtica

Museu de l'Eròtica

El racó més sensual de Barcelona

Hola Barcelona, your travel solution

Voleu visitar un museu únic a Espanya? L’actriu Marilyn Monroe amb el seu famós vestit blanc us espera a la balconada del Museu de l'Eròtica per viatjar a través de l’erotisme. Situat al cor de La Rambla, disposa d’una col·lecció de més de 800 peces que mostren com diferents cultures i civilitzacions han representat, tant de forma implícita com explícita, la sexualitat humana al llarg de la història. A més de la col·lecció, el museu també compta amb un jardí eròtic on el visitant pot descansar envoltat de la natura més sensual al mateix cor d’una ciutat tan provocadora com Barcelona.

 

Com arribar al Museu de l’Eròtica?

Hi podeu arribar des de la parada de Plaça Catalunya de les Rutes Blava i Vermella del Barcelona Bus Turístic. Només heu de baixar La Rambla i a l’esquerra, just davant del Mercat de la Boqueria, descobrireu la figura de la Marilyn al balcó de l’edifici convidant-vos a entrar.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: La col·lecció inclou els curtmetratges eròtics que dos cineastes pioners del cinema català, Ramon i Ricardo Baños, van rodar el 1926 per al rei Alfons XIII.
  • Consell del barceloní: A més d’activitats puntuals i mensuals, el Museu de l’Eròtica també organitza rutes a peu pels racons més picants dels barris de la ciutat.
  • Imprescindible per: Donar una ullada a la sexualitat des d’una perspectiva antropològica.