Can Culleretes | Hop on Hop Off Barcelona

A partir del 2 de juliol, el Barcelona Bus Turístic torna a circular pels llocs més emblemàtics de la ciutat. T'hi esperem!

Can Culleretes

El restaurant més antic de la ciutat

Hola Barcelona, your travel solution

Un restaurant amb ambient modernista que porta funcionant ininterrompudament més de 200 anys. Can Culleretes, especialitzat en cuina i productes catalans, és el restaurant més antic de Barcelona.  

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Per què visitar Can Culleretes?

Can Culleretes és el restaurant més antic de Barcelona i el segon d’Espanya. Es va fundar abans fins i tot de la Revolució francesa, l’any 1786, com a una granja on s’hi venien dolços i des de llavors, no ha tancat mai.

A finals del segle XIX el va comprar Tito Regás, conegut empresari de la restauració a Barcelona, i el va transformar en un restaurant. Va instal·lar-hi unes llums molt amples, tres grans pintures murals que representen imatges de la ciutat i sis panells de ceràmica catalana de l’artista modernista Xavier Nogués, que es troben exposades al Museu de Ceràmica de Barcelona.

Actualment, gestionat des de mitjans del segle XX per la família Agut Manubens, el restaurant s’ha especialitzat en cuina de mercat i productes catalans, servits en un ambient que evoca l’època modernista, on també podreu admirar centenars de fotografies de famosos que han menjat o sopat al restaurant.

 

Com arribar a Can Culleretes?

Podeu arribar des de la Plaça Catalunya, origen i final tant de la Ruta Blava com de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic o bé des de la parada de Colom – Museu Marítim de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Diu la tradició que el restaurant va adoptar el nom de “Can Culleretes” perquè l’establiment va néixer com una granja on se servia xocolata amb nata. Era tan popular que els cambrers estaven constantment demanant “culleretes”.
  • Consell del barceloní: No us oblideu de demanar els canelons, són una especialitat de la casa!
  • Imprescindible per a: gaudir de la gastronomia catalana en un ambient familiar.