Altres rutes | Hop on Hop Off Barcelona

Hem dissenyat una ruta molt especial per la ciutat de Barcelona, guiada en viu en català i castellà. Fes ara la teva reserva Barcelona Panoràmica! Més endavant tornarem a oferir-te el servei puja-baixa del nostre tour oficial.

Altres rutes

Hola Barcelona, your travel solution

Voleu viure una Barcelona diferent? Gaudiu de les rutes especials dissenyades per recórrer els indrets de més interès de la ciutat i conèixer els seus secrets.

 • Foto Barcelona Night Tour Bus

  Barcelona Night Tour Bus

  Una ruta nocturna per gaudir de les nits mediterrànies de l’estiu de Barcelona. La màgia de la nit us descobrirà una Barcelona diferent. Calidesa, ombres i llums especials en una ruta guiada per Barcelona, que dura unes dues hores i mitja.
 • Barcelona Night Tour Christmas Lights

  Barcelona Night Tour Christmas Lights

  Aquest Nadal, gaudiu d’un lluminós i espectacular recorregut d’una hora i mitja de durada pels indrets i monuments més emblemàtics de Barcelona.
 • Barcelona Panoràmica

  Barcelona Panoràmica

  Aquest estiu, redescobriu Barcelona i gaudiu d’una tarda màgica amb un recorregut molt especial pels indrets i monuments més emblemàtics de la ciutat.
 • Foto Tramvia Blau Tibidabo

  Tramvia Blau

  Pugeu al Tibidabo amb un tramvia modernista. El Tramvia Blau us portarà al peu del funicular del Tibidabo a través d’un recorregut envoltat de construccions modernistes i noucentistes que donen pas a la natura i a magnífiques vistes de Barcelona.