Altres rutes | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Mitja Marató de Barcelona del diumenge 17 d'octubre, la Ruta Vermella prestarà servei a partir de les 10 hores, aproximadament.

Altres rutes

Hola Barcelona, your travel solution

Voleu viure una Barcelona diferent? Gaudiu de les rutes especials dissenyades per recórrer els indrets de més interès de la ciutat i conèixer els seus secrets.

 • Barcelona Christmas Tour

  Barcelona Christmas Tour

  Gaudiu de la màgia de Nadal amb un recorregut pels indrets i els monuments més emblemàtics de la ciutat, en què podreu descobrir les tradicions i els secrets que envolten aquestes dates.
 • Foto Barcelona Night Tour Bus

  Barcelona Night Tour Bus

  Una ruta nocturna per gaudir de les nits mediterrànies de l’estiu de Barcelona. La màgia de la nit us descobrirà una Barcelona diferent. Calidesa, ombres i llums especials en una ruta guiada per Barcelona, que dura unes dues hores i mitja.
 • Barcelona Panoràmica

  Barcelona Panoràmica

  Redescobriu Barcelona i gaudiu d’una tarda màgica amb un recorregut molt especial pels indrets i monuments més emblemàtics de la ciutat.
 • Foto Tramvia Blau Tibidabo

  Tramvia Blau

  Pugeu al Tibidabo amb un tramvia modernista. El Tramvia Blau us portarà al peu del funicular del Tibidabo a través d’un recorregut envoltat de construccions modernistes i noucentistes que donen pas a la natura i a magnífiques vistes de Barcelona.