Publicitat | Hop on Hop Off Barcelona

El Barcelona Bus Turístic suspèn temporalment el servei com a mesura de prevenció davant de la Covid-19.

Publicitat

Hola Barcelona, your travel solution

Difoneu el vostre missatge publicitari al Barcelona Bus Turístic, l’únic bus turístic oficial de la ciutat. Disposa de tres rutes -una d'elles, només en servei durant la temporada estiuenca-, amb 45 parades, i una flota de més de 77 autobusos, descoberts amb doble pis i vistes panoràmiques. Transporta més de 2 milions de passatgers l'any, que fan més de 5,5 milions de viatges anuals. També té un servei especial de nit, el Barcelona Night Tour, amb servei durant els mesos d'estiu i parada a la Font Màgica de Montjuïc.

 

El Barcelona Bus Turístic us ofereix la possibilitat de fer arribar la vostra campanya de publicitat, tant als usuaris del Barcelona Bus Turístic com a visitants i barcelonins que caminen pels principals carrers de la ciutat.

La vostra campanya recorrerà els carrers més importants de Barcelona

Amb el Barcelona Bus Turístic arribareu no només als més de 2 milions d’usuaris del nostre servei cada any, sinó a barcelonins i turistes.

Disposem d’una flota de més de 77 autobusos de dos pisos que recorren les àrees més transitades de Barcelona.

Si voleu més informació sobre com anunciar-vos al Barcelona Bus Turístic, contacteu amb nosaltres mitjançant el correu electrònic: holabarcelona@tmb.cat.

Altres transports

També podeu fer arribar el vostre missatge publicitari a través del Catalunya Bus Turístic.

>El Catalunya Bus Turístic ofereix excursions des de Barcelona a diversos llocs d’interès de Catalunya. Us permetrà conèixer la muntanya de Montserrat, l’art de Dalí al seu museu de Figueres, la cultura del vi i el cava, la Vall de Núria al Pirineu, a més de poder gaudir de les millors compres visitant la Roca Village.

Si voleu més informació sobre com anunciar-vos en aquests transports, contacteu amb nosaltres a holabarcelona@tmb.cat.