Publicitat | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Mitja Marató de Barcelona del diumenge 17 d'octubre, la Ruta Vermella prestarà servei a partir de les 10 hores, aproximadament.

Publicitat

Hola Barcelona, your travel solution

Difoneu el vostre missatge publicitari al Barcelona Bus Turístic, l’únic bus turístic oficial de la ciutat. Disposa de tres rutes -una d'elles, només en servei durant la temporada estiuenca-, amb 45 parades, i una flota de més de 77 autobusos, descoberts amb doble pis i vistes panoràmiques. Transporta més de 2 milions de passatgers l'any, que fan més de 5,5 milions de viatges anuals. També té un servei especial de nit, el Barcelona Night Tour, amb servei durant els mesos d'estiu i parada a la Font Màgica de Montjuïc.

 

El Barcelona Bus Turístic us ofereix la possibilitat de fer arribar la vostra campanya de publicitat, tant als usuaris del Barcelona Bus Turístic com a visitants i barcelonins que caminen pels principals carrers de la ciutat.

La vostra campanya recorrerà els carrers més importants de Barcelona

Amb el Barcelona Bus Turístic arribareu no només als més de 2 milions d’usuaris del nostre servei cada any, sinó a barcelonins i turistes.

Disposem d’una flota de més de 77 autobusos de dos pisos que recorren les àrees més transitades de Barcelona.

Si voleu més informació sobre com anunciar-vos al Barcelona Bus Turístic, poseu-vos en contacte amb Promedios a través del correu electrònic elena.ramos@promedios.net o el telèfon 935 865 278.

Altres transports

També podeu fer arribar el vostre missatge publicitari a través del Catalunya Bus Turístic.

El Catalunya Bus Turístic ofereix excursions des de Barcelona a diversos llocs d’interès de Catalunya. Us permetrà conèixer la muntanya de Montserrat, l’art de Dalí al seu museu de Figueres, la cultura del vi i el cava, la Vall de Núria al Pirineu, a més de poder gaudir de les millors compres visitant la Roca Village.

Si voleu més informació sobre com anunciar-vos en aquests transports, contacteu amb nosaltres a holabarcelona@tmb.cat.