Preguntes freqüents | Hop on Hop Off Barcelona

El Barcelona Bus Turístic està fora de servei temporalment. Més endavant tornarem a oferir-te el servei puja-baixa del nostre tour oficial perquè gaudeixis dels indrets i edificis més emblemàtics de la ciutat.

  • Inici
  • Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Hola Barcelona, your travel solution

Resolem els teus dubtes

El Barcelona Bus Turístic ofereix servei diari i s’inicia entre les 9.00 i les 9.30 hores a la majoria de les parades. Pots informar-te sobre l’horari del Barcelona Bus Turístic aproximat de pas del primer i l’últim autobús a les parades.

Les rutes del Barcelona Night Tour Bus, Barcelona Christmas Tour i Barcelona Panoràmica funcionen divendres, dissabtes i diumenges amb diferents hores de sortida. Consulta-les a la pàgina Horaris del Barcelona Bus Turístic.

Sí, cada ruta té una tarifa diferent segons l’edat. Pots consultar les tarifes i tota la informació relacionada amb la compra i ús dels bitllets a la pàgina Tarifes i preus del Barcelona Bus Turístic.

Pots pujar al Barcelona Bus Turístic a qualsevol de les parades de la Ruta Blava, la Ruta Vermella i la Ruta Verda.

Els autobusos de les rutes Barcelona Night Tour Bus, Barcelona Christmas Tour i Barcelona Panoràmica tenen diferents punts de sortida. Informa-te’n a la pàgina Horaris del Barcelona Bus Turístic.

Tots els autobusos de Barcelona Bus Turístic disposen d’una rampa d’accés i espai per a cadires de rodes a l’interior del vehicle.

Els nostres autobusos no disposen de portaequipatge. Els passatgers que viatgin amb maletes les hauran de deixar a l’espai central del bus, al pis inferior i hauran d’estar sempre acompanyades del seu propietari.

Sí, es clar, els nens son benvinguts! Però cal deixar el cotxet al pis inferior, si pot ser plegat i haurà d’estar sempre vigilat pel seu propietari.

Només es permeten animals domèstics a bord si es transporten en una cistella convenientment preparada perquè no puguin embrutar ni incomodar els altres usuaris.

Quan entris per primera vegada a un dels nostres autobusos i compris o mostris el bitllet, sol·licita al nostre personal el talonari de descomptes de Barcelona Bus Turístic. Aquests descomptes son vàlids fins al 31 de desembre i pots estalviar-te fins a 250€!

Lamentablement, només és possible viatjar en l’autobús amb un bitllet vàlid i la seva pèrdua o sostracció no dóna dret a cap canvi o abonament. No s’accepten altres tipus de comprovants de pagament ni bons reutilitzats. Un cop adquirit el bitllet cal conservar-lo, ja que l’hauràs de mostrar tant en pujar a l’autobús com en inspeccions rutinàries. És responsabilitat del client comprovar que li ha estat lliurat el bitllet i, en cas contrari, reclamar-lo al personal de bord en el mateix moment que es fa la compra.

Pots dirigir-te dirigir a l'Oficina de Turisme de plaça de Catalunya. També pots posar-te en contacte amb l'Oficina de Turisme a través del telèfon (+34) 932 853 832.

A bord del bus s’inclou el servei d’audioguia en 16 idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, suec, neerlandès, noruec, japonès, xinès, rus, àrab, hebreu i turc) i auriculars individuals. Escoltareu dades històriques i culturals, anècdotes, curiositats i molt més…