Parada Colom - Museu Marítim | Hop on Hop Off Barcelona

Gaudeix ara dels nous bitllets de 24 i 48 hores del Barcelona Bus Turístic. Compra ja els teus bitllets i aprofita al màxim la visita!

Amb motiu de la Cursa Jean Bouin, diumenge, 28 de novembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 14.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

Parada Colom - Museu Marítim

Hola Barcelona, your travel solution

El Barcelona Bus Turístic us porta fins al Monument a Colom, que s’alça assenyalant la mar a la confluència del Port Vell i La Rambla, el carrer més emblemàtic de la ciutat.

Un recorregut per la part inferior de Les Rambles

La parada Colom – Museu Marítim de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic no només us permetrà veure el famós conjunt escultòric en homenatge al descobridor Cristòfol Colom, sinó també visitar el majestuós edifici de les Drassanes Reials, on s’ubica el Museu Marítim de Barcelona, i iniciar un recorregut per Les Rambles des del seu tram inferior, que va ser el centre neuràlgic de la Barcelona de principis del segle XIX.

A aquesta secció de Les Rambles, coneguda amb el nom de Rambla de Santa Mònica, es troben el Centre d’Arts Santa Mònica, que conserva el claustre del convent sobre el qual va ser construït, i el Museu de Cera, ubicat a un palauet neoclàssic del segle XIX.

I si us endinseu i a la part inferior del barri del Raval, descobrireu un dels claustres romànics més especials d’Europa en el Monestir de Sant Pau del Camp i una de les primeres obres d’Antoni Gaudí, el Palau Güell, la façana del qual consta de dues monumentals portes ornamentades amb figures de ferro forjat.

 

Què veure