Parada Anella Olímpica | Hop on Hop Off Barcelona

A partir del 2 de juliol, el Barcelona Bus Turístic torna a circular pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Parada Anella Olímpica

Hola Barcelona, your travel solution

L’Anella Olímpica, que va ser testimoni de les cerimònies i dels principals esdeveniments dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92, aplega avui dia algunes de les instal·lacions esportives més importants de la ciutat.

Llegat d’unes olimpíades que van canviar la ciutat

Des de la parada Anella Olímpica de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic podeu fer un recorregut pels principals escenaris dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92.

A l’Estadi Olímpic Lluís Companys, construït l’any 1929, rememorareu les cerimònies d’inauguració i cloenda de Barcelona’92, unes olimpíades per a les quals Barcelona va crear instal·lacions pioneres a l’època, com el Palau Sant Jordi. L’edifici dissenyat pel japonès Arata Izosaki no només és el pavelló cobert més gran de la ciutat, sinó també el més versàtil. La seva estructura mecanitzada li ha permès transformar-se fins i tot en un mar artificial per a acollir el campionat de Windsurf Indoor.

Les competicions de natació, per la seva part, es van celebrar a les Piscines Bernat Picornell, un conjunt inaugurat l’any 1970, però que va ser remodelat amb motiu dels Jocs. Per tornar a viure un dels moments culminants de la ciutat, és interessant visitar el Museu Olímpic de l’Esport, dedicat a Joan Antoni Samaranch, president del Comitè Olímpic Internacional durant més de 20 anys.

Però no tot són edificis a l’anella olímpica, a l’altra banda del Passeig Olímpic trobareu el Jardí Botànic de Barcelona, especialitzat en espècies de climes similars al mediterrani i dedicat a la conservació de la biodiversitat de la vegetació mediterrània.

Què veure