Parada CaixaForum - Pavelló Mies van der Rohe | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Cursa de la Mercè, diumenge, 19 de setembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 15.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

Parada CaixaForum - Pavelló Mies Van der Rohe

Hola Barcelona, your travel solution

Una parada des de la qual visitar el CaixaFòrum, ubicat a una enorme fàbrica modernista de principis del segle XX, el Pavelló Mies Van der Rohe, fita de l’arquitectura moderna, i la Font Màgica de Montjuïc, que ofereix un dels espectacles nocturns més emblemàtics de Barcelona.

Fites arquitectòniques i coreografies d’aigua

La Ruta Vermella para a l’avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, davant del CaixaFòrum, del Pavelló Mies Van der Rohe i a un pas de la Font Màgica de Montjuïc.

Al CaixaFòrum podreu gaudir de mostres d’art antic i contemporani, així com participar en alguna de les seves activitats socials i educatives. Aquest important centre cultural us cridarà l’atenció per la seva imponent arquitectura, ja que ocupa una gran fàbrica modernista dissenyada per Josep Puig i Cadafalch.

Una altra joia arquitectònica, en aquest cas del moviment modern, s’aixeca a l’altra banda del carrer: el Pavelló Mies Van der Rohe, reconstrucció exacta de l’edifici projectat per Ludwig Van der Rohe i Lilly Reich per representar la república de Weimar a l’Exposició Internacional de 1929 i que es considera una de les quatre peces canòniques del moviment modern.

Després del recorregut arquitectònic, quan cau el dia, res millor que relaxar-se amb un dels espectacles més encisadors de Barcelona: les coreografies de llum i color que dibuixa l’aigua de la Font Màgica de Montjuïc. La trobareu al final de l’avinguda Maria Cristina, al peu de la muntanya de Montjuïc.

Què veure