Parada CaixaForum - Pavelló Mies van der Rohe | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Cursa Jean Bouin, diumenge, 27 de novembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 15.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

Amb motiu de la convocatòria de vaga, el servei del Barcelona Bus Turístic es pot veure afectat del 22 al 30 de setembre. Disculpeu les molèsties.

Parada CaixaForum - Pavelló Mies Van der Rohe

Hola Barcelona, your travel solution

Una parada des de la qual visitar el CaixaFòrum, ubicat a una enorme fàbrica modernista de principis del segle XX, el Pavelló Mies Van der Rohe, fita de l’arquitectura moderna, i la Font Màgica de Montjuïc, que ofereix un dels espectacles nocturns més emblemàtics de Barcelona.

Fites arquitectòniques i coreografies d’aigua

La Ruta Vermella para a l’avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, davant del CaixaFòrum, del Pavelló Mies Van der Rohe i a un pas de la Font Màgica de Montjuïc.

Al CaixaFòrum podreu gaudir de mostres d’art antic i contemporani, així com participar en alguna de les seves activitats socials i educatives. Aquest important centre cultural us cridarà l’atenció per la seva imponent arquitectura, ja que ocupa una gran fàbrica modernista dissenyada per Josep Puig i Cadafalch.

Una altra joia arquitectònica, en aquest cas del moviment modern, s’aixeca a l’altra banda del carrer: el Pavelló Mies Van der Rohe, reconstrucció exacta de l’edifici projectat per Ludwig Van der Rohe i Lilly Reich per representar la república de Weimar a l’Exposició Internacional de 1929 i que es considera una de les quatre peces canòniques del moviment modern.

Després del recorregut arquitectònic, quan cau el dia, res millor que relaxar-se amb un dels espectacles més encisadors de Barcelona: les coreografies de llum i color que dibuixa l’aigua de la Font Màgica de Montjuïc. La trobareu al final de l’avinguda Maria Cristina, al peu de la muntanya de Montjuïc.

Què veure