Parada Fundació Joan Miró | Hop on Hop Off Barcelona

A partir del 2 de juliol, el Barcelona Bus Turístic torna a circular pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Parada Fundació Joan Miró

Hola Barcelona, your travel solution

De la combinació Sert – Miró va sorgir un gran edifici racionalista i inspirat en les construccions populars mediterrànies que funciona com a aparador de tota l’obra de Joan Miró. Als seus voltants, els Jardins Laribal, la seu del Museu d’Arqueologia a Barcelona i el Teatre Grec converteixen aquesta part de la muntanya en un racó amb molta personalitat.

El temple de Miró i el Teatre Grec

La parada de la Fundació Joan Miró de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic us deixa just davant de l’edifici ideat per Josep Lluís Sert, important construcció de l’arquitectura racionalista en la qual s’exhibeixen 14.000 peces de Joan Miró, gran part de les quals són dibuixos preparatoris dels seus projectes que resulten claus per entendre el conjunt de l’obra de l’artista català.

Al voltant de la Fundació Miró hi són els Jardins Laribal, amb fonts i cascades d’inspiració àrab, i darrere de l’edifici de Josep Lluís Sert veureu un amfiteatre de pedra, el Teatre Grec. En realitat, no és una obra del temps de l’antiga Grècia, sinó que es tracta d’un teatre a l’aire lliure que va ser excavat l’any 1929 al lloc on hi havia l’antiga pedrera de la muntanya de Montjuïc. Des del teatre, només heu de creuar el passeig de Santa Madrona i arribareu a la seu del Museu d’Arqueologia de Catalunya.

Què veure