Parada Glòries | Hop on Hop off Barcelona

24/02: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 13 h.

11/02: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

 

Parada Glòries

Hola Barcelona, your travel solution

A Glòries, el centre geogràfic de Barcelona, conflueixen les tres vies més rellevants de la ciutat: Meridiana, Gran Via de les Corts Catalanes i Diagonal. És el millor punt de partida per conèixer el barri més dinàmic de la ciutat, el 22@, i centres culturals cabdals com l’Auditori i el Teatre Nacional de Catalunya.

Porta d’entrada al 22@

La parada Glòries de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic es troba al carrer Zamora, al cor del districte 22@. La Torre Glòries és l’edifici més significatiu de la zona, un gratacel concebut per l’arquitecte Jean Nouvel per donar entrada al barri que aplega la majoria de companyies del sector de les tecnologies de la informació de Barcelona.

Construït sobre antics terrenys fabrils, el 22@ es troba en plena transformació. Al costat de la Torre Glòries hi ha el Disseny Hub, que alberga el Museu del Disseny, i la Fira de Bellcaire, el mercat a l'aire lliure més important de Barcelona, conegut popularment com els Encants Vells. Juntament amb aquests nous edificis podreu descobrir recintes industrials recuperats d’origen modernista i dues grans àrees verdes, el Parc del Poblenou i la Gran Clariana, una hectàrea de gespa amb servei de gandules per gaudir de calma abans de continuar explorant els centres que fan d’aquesta zona un punt neuràlgic de la cultura catalana: l’Auditori, el Museu de la Música i el Teatre Nacional de Catalunya, obra del prestigiós arquitecte català Ricardo Bofill.

Què veure