Monument a Colom | Hop on Hop Off Barcelona

A partir del 2 de juliol, el Barcelona Bus Turístic torna a circular pels llocs més emblemàtics de la ciutat. T'hi esperem!

Monument a Colom

Un símbol i una de les imatges icòniques de Barcelona

Hola Barcelona, your travel solution

El monument en homenatge al descobridor Cristòfol Colom s'erigeix davant del port de Barcelona, entre la Rambla i el Passeig de Colom. El conjunt escultòric té 56 metres d’alçada i a l'interior de la columna hi ha un ascensor amb el qual podreu pujar fins al mirador situat sota els peus de l'estàtua, des d'on podeu contemplar Barcelona amb una vista de 360 graus.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Per què visitar el monument a Colom?

L’estàtua de Colom va ser construïda com a punt culminant de les obres de millora del litoral de la ciutat, amb motiu de l’Exposició Universal de Barcelona de 1888. El monument va ser concebut per Gaietà Buïgas i Monravà i l'estàtua és obra de l'escultor Rafael Atché. El conjunt va obtenir la medalla d’or de l’Exposició Universal de 1888 i des de llavors, s’ha convertit en tot una icona de Barcelona.

La imatge de Colom, que representa al descobridor amb el braç dret estès i el dit índex assenyalant cap a l'horitzó, és al capdamunt d’una columna de ferro que té un ascensor amb el qual es pot pujar fins als peus de l’estàtua. Ubicat a la plaça del Portal de la Pau, entre Les Rambles i el moll, el monument ofereix una vista panoràmica del Port Vell, la muntanya de Montjuïc, els barris del Raval i el Gòtic.

 

Com arribar al monument a Colom?

Des de la parada Colom – Museu Marítim de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic podreu veure el monument i passejar pel Port Vell.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: A tot el món, hi ha 64 escultures dedicades a Colom. Aquesta és la més gran de totes.
  • Consell del barceloní: Si hi aneu a l’estiu, visiteu-lo a primera hora, quan la vista cap a la ciutat és millor.
  • Imprescindible per: Descobrir una vista de 360 graus de Barcelona, contemplant des del mar fins a la muntanya.