Parada Port Olímpic | Hop on Hop Off Barcelona

El Barcelona Bus Turístic no prestarà servei l’1 de gener. Feliç 2023!

A causa de diferents celebracions de la ciutat, la parada de Plaça Catalunya romandrà fora de servei els dies 21 i 22 de gener de 9.00 a 14.00 h aproximadament.

Parada Port Olímpic - Zoo

Hola Barcelona, your travel solution

Aquesta parada us convida a passejar pel port esportiu projectat amb motiu de les olimpíades de Barcelona’92 i a conèixer la nova Barcelona, que va estrenar un front marítim modern i cosmopolita.

La Barcelona Olímpica, oberta a la Mediterrània

La parada Port Olímpic de la Ruta Vermella i la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic s’ubica a la Plaça dels Voluntaris, als peus de la Torre Mapfre que, juntament amb l’Hotel Arts, a l’altra banda del carrer de la Marina, conformen l’skyline més recognoscible del litoral barceloní.

Aquest port esportiu va néixer dins el pla de regeneració de tot el frontal costaner de la ciutat que es va dur a terme abans dels Jocs Olímpics Barcelona’92 i que, a més d’una gran zona d’oci i restauració, amb capacitat per a més de 740 amarratges, va donar lloc al barri residencial de la Vila Olímpica i va permetre recuperar més de quatre kilòmetres de platges on poder gaudir del bon clima de la ciutat. 

 

Què veure