Parada Telefèric de Montjuïc | Hop on Hop off Barcelona

Dissabte 16, Ruta Vermella sense servei a Montjuïc a partir de les 17 h pel partit del FC Barcelona. 

Diumenge 17, afectacions generals al servei fins a les 15 h a causa de la Cursa de la Mercè.

Amb motiu del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic el dissabte 23 de setembre, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 17.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

Parada Telefèric de Montjuïc

Hola Barcelona, your travel solution

Agafeu el Telefèric per pujar al Castell de Montjuïc mentre gaudiu d’una impressionant panoràmica de Barcelona. I si sou amants de la natura, no us perdeu els dos grans parcs que envolten el Castell, ideals per anar amb nens.

Gaudiu de les vistes panoràmiques de Barcelona des de Montjuïc

La parada Telefèric de Montjuïc de la Ruta Vermella està ubicada al punt on finalitza la ruta del funicular que puja des del Paral·lel i on comença el Telefèric que arriba fins al Castell de Montjuïc.

Amb el Telefèric podreu gaudir d’una vista panoràmica de la ciutat mentre pugeu plàcidament a una fortalesa defensiva que ha dominat Barcelona des de 1640, tot i que l’estructura actual és el fruit de les reformes dutes a terme a mitjans del segle XVIII.

Entre el Castell i la parada del Telefèric, veureu dos jardins connectats que estan dedicats a dos poetes catalans: els Jardins de Mossèn Jacint Verdaguer i els Jardins de Joan Brossa. Els primers estan especialitzats en plantes aquàtiques, bulboses i rizomatoses, mentre que els de Joan Brossa compten amb tres zones reservades per a jocs i instruments d’experimentació sonora, i amb una gran tirolina que travessa el jardí.

Què veure