Parada Telefèric de Montjuïc | Hop on Hop Off Barcelona

Gaudeix ara dels nous bitllets de 24 i 48 hores del Barcelona Bus Turístic. Compra ja els teus bitllets i aprofita al màxim la visita!

Amb motiu de la Cursa Jean Bouin, diumenge, 28 de novembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 14.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

Parada Telefèric de Montjuïc

Hola Barcelona, your travel solution

Agafeu el Telefèric per pujar al Castell de Montjuïc mentre gaudiu d’una impressionant panoràmica de Barcelona. I si sou amants de la natura, no us perdeu els dos grans parcs que envolten el Castell, ideals per anar amb nens.

Gaudiu de les vistes panoràmiques de Barcelona des de Montjuïc

La parada Telefèric de Montjuïc de la Ruta Vermella està ubicada al punt on finalitza la ruta del funicular que puja des del Paral·lel i on comença el Telefèric que arriba fins al Castell de Montjuïc.

Amb el Telefèric podreu gaudir d’una vista panoràmica de la ciutat mentre pugeu plàcidament a una fortalesa defensiva que ha dominat Barcelona des de 1640, tot i que l’estructura actual és el fruit de les reformes dutes a terme a mitjans del segle XVIII.

Entre el Castell i la parada del Telefèric, veureu dos jardins connectats que estan dedicats a dos poetes catalans: els Jardins de Mossèn Jacint Verdaguer i els Jardins de Joan Brossa. Els primers estan especialitzats en plantes aquàtiques, bulboses i rizomatoses, mentre que els de Joan Brossa compten amb tres zones reservades per a jocs i instruments d’experimentació sonora, i amb una gran tirolina que travessa el jardí.

Què veure