Parada Telefèric de Montjuïc | Hop on Hop off Barcelona

10/04: a causa de la convocatòria estatal de vaga de personal de conducció, el servei del Barcelona Bus Turístic es pot veure afectat.

16/04: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

Parada Telefèric de Montjuïc

Hola Barcelona, your travel solution

Agafeu el Telefèric per pujar al Castell de Montjuïc mentre gaudiu d’una impressionant panoràmica de Barcelona. I si sou amants de la natura, no us perdeu els dos grans parcs que envolten el Castell, ideals per anar amb nens.

Gaudiu de les vistes panoràmiques de Barcelona des de Montjuïc

La parada Telefèric de Montjuïc de la Ruta Vermella està ubicada al punt on finalitza la ruta del funicular que puja des del Paral·lel i on comença el Telefèric que arriba fins al Castell de Montjuïc.

Amb el Telefèric podreu gaudir d’una vista panoràmica de la ciutat mentre pugeu plàcidament a una fortalesa defensiva que ha dominat Barcelona des de 1640, tot i que l’estructura actual és el fruit de les reformes dutes a terme a mitjans del segle XVIII.

Entre el Castell i la parada del Telefèric, veureu dos jardins connectats que estan dedicats a dos poetes catalans: els Jardins de Mossèn Jacint Verdaguer i els Jardins de Joan Brossa. Els primers estan especialitzats en plantes aquàtiques, bulboses i rizomatoses, mentre que els de Joan Brossa compten amb tres zones reservades per a jocs i instruments d’experimentació sonora, i amb una gran tirolina que travessa el jardí.

Què veure