Parada Telefèric de Montjuïc | Hop on Hop Off Barcelona

La Ruta Verda es troba fora de servei. Gaudeix dels llocs més emblemàtics de la ciutat amb la Ruta Blava i la Ruta Vermella.

Amb motiu de la Zurich Marató de Barcelona del diumenge 19 de març, el Barcelona Bus Turístic prestarà servei a partir de les 13 hores, aproximadament.

Parada Telefèric de Montjuïc

Hola Barcelona, your travel solution

Agafeu el Telefèric per pujar al Castell de Montjuïc mentre gaudiu d’una impressionant panoràmica de Barcelona. I si sou amants de la natura, no us perdeu els dos grans parcs que envolten el Castell, ideals per anar amb nens.

Gaudiu de les vistes panoràmiques de Barcelona des de Montjuïc

La parada Telefèric de Montjuïc de la Ruta Vermella està ubicada al punt on finalitza la ruta del funicular que puja des del Paral·lel i on comença el Telefèric que arriba fins al Castell de Montjuïc.

Amb el Telefèric podreu gaudir d’una vista panoràmica de la ciutat mentre pugeu plàcidament a una fortalesa defensiva que ha dominat Barcelona des de 1640, tot i que l’estructura actual és el fruit de les reformes dutes a terme a mitjans del segle XVIII.

Entre el Castell i la parada del Telefèric, veureu dos jardins connectats que estan dedicats a dos poetes catalans: els Jardins de Mossèn Jacint Verdaguer i els Jardins de Joan Brossa. Els primers estan especialitzats en plantes aquàtiques, bulboses i rizomatoses, mentre que els de Joan Brossa compten amb tres zones reservades per a jocs i instruments d’experimentació sonora, i amb una gran tirolina que travessa el jardí.

Què veure