Parada Tramvia Blau - Tibidabo | Hop on Hop off Barcelona

13/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

19/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

El Tramvia Blau està tancat temporalment per obres de modernització de la infraestructura. Disculpeu les molèsties.

Parada Tramvia Blau - Tibidabo

Hola Barcelona, your travel solution

Des de la parada Tramvia Blau - Tibidabo podreu recórrer una zona residencial plena d’edificis modernistes i noucentistes o iniciar l’ascensió fins al cim del Tibidabo i el seu parc d’atraccions prenent dos transports històrics: el Tramvia Blau i després el Funicular.

Un recorregut d’època fins al peu del Funicular

La parada Tramvia Blau – Tibidabo de la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic està ubicada al passeig de Sant Gervasi, justament a l’inici de l’avinguda Tibidabo, on comença el recorregut del Tramvia Blau (temporalment fora de servei).

El Tramvia Blau és un tramvia d’època que va començar a circular l’any 1901 i que puja per l’Avinguda Tibidabo, un passeig flanquejat per mansions modernistes que desemboca al peu del Funicular amb el qual podreu arribar fins al Parc d’Atraccions del Tibidabo. Mentre el Tramvia Blau està fora de servei, podeu fer un trajecte equivalent per l’avinguda del Tibidabo fins a la plaça del Doctor Andreu amb la línia 196 de bus, que circula cada dia de 7.30 a 22.00 hores.

A més d’explorar la serra de Collserola, al parc d’atraccions del Tibidabo hi ha diversió assegurada, i si pugeu a la Torre Collserola de Norman Foster, podreu veure Barcelona des d’un mirador a 560 metres d’altitud.

També descobrireu que la figura que s’albira al cim de la muntanya des de tota la ciutat no és una altra que el Sagrat Cor, un temple neogòtic de mitjans del segle XX construït per Enric Sagnier.

A més, pujant per l’avinguda Tibidabo i al peu de la muntanya, també podreu visitar un museu de ciències interactiu, el CosmoCaixa, i la Torre Bellesguard, una casa amb forma de castell projectada per Gaudí sobre una torre del segle XV que va pertànyer a l’últim rei català.

Què veure