Parada Sarrià | Hop on Hop Off Barcelona

Per mobilitzacions amb afectacions als carrers, el Barcelona Bus Turístic ha suspès temporalment el servei. Disculpeu les molèsties. Més informació.

Parada Sarrià

Hola Barcelona, your travel solution

Baixeu en la parada de Sarrià i podreu recórrer una zona que conserva l’essència d’un antic poble ple de tranquils carrers i botigues tradicionals. Al barri de Sarrià trobareu un mercat modernista, un col·legi religiós dissenyat per Gaudí, i molta calma.

Sarrià, un recés de pau

La parada de Sarrià de la Ruta Blava us apropa al mercat centenari d’un dels barris més tranquils de Barcelona i l’últim municipi a incorporar-se a la ciutat, l’any 1921.

A més de l’antic Mercat de Sarrià, de decoració modernista, que ha estat totalment renovat per dins, des de la parada de Sarrià podeu baixar pel carrer Major de Sarrià i deixar-vos emportar per l’encant del nucli antic del barri.

També podeu fer una passejada fins al Col·legi de les Teresianes, obra en què Gaudí va demostrar que podia adaptar-se a la sobrietat que demanava l’orde religiós, tot i que l’arquitecte va deixar el seu particular segell a la decoració dels merlets i a la composició estructural de passadissos d’arcs parabòlics i celoberts, pensada per aprofitar la llum solar.

Què veure