Parada Sarrià | Hop on Hop Off Barcelona

El Barcelona Bus Turístic està fora de servei temporalment. Més endavant tornarem a oferir-te el servei puja-baixa del nostre tour oficial perquè gaudeixis dels indrets i edificis més emblemàtics de la ciutat.

Parada Sarrià

Hola Barcelona, your travel solution

Baixeu en la parada de Sarrià i podreu recórrer una zona que conserva l’essència d’un antic poble ple de tranquils carrers i botigues tradicionals. Al barri de Sarrià trobareu un mercat modernista, un col·legi religiós dissenyat per Gaudí, i molta calma.

Sarrià, un recés de pau

La parada de Sarrià de la Ruta Blava us apropa al mercat centenari d’un dels barris més tranquils de Barcelona i l’últim municipi a incorporar-se a la ciutat, l’any 1921.

A més de l’antic Mercat de Sarrià, de decoració modernista, que ha estat totalment renovat per dins, des de la parada de Sarrià podeu baixar pel carrer Major de Sarrià i deixar-vos emportar per l’encant del nucli antic del barri.

També podeu fer una passejada fins al Col·legi de les Teresianes, obra en què Gaudí va demostrar que podia adaptar-se a la sobrietat que demanava l’orde religiós, tot i que l’arquitecte va deixar el seu particular segell a la decoració dels merlets i a la composició estructural de passadissos d’arcs parabòlics i celoberts, pensada per aprofitar la llum solar.

Què veure