Parada Plaça Catalunya | Hop on Hop off Barcelona

13/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

19/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

Parada Plaça de Catalunya

Hola Barcelona, your travel solution

És difícil visitar Barcelona i no passar per la plaça de Catalunya, nexe d’unió entre la Ciutat Vella i el barri de l’Eixample i punt de convergència de la xarxa de transport públic i d’alguns dels carrers més importants de la ciutat.

Punt de partida de diverses rutes pel centre de Barcelona

A la Plaça de Catalunya s’inicia el recorregut de la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic, així com el de la Ruta Vermella i el de les diverses rutes del Catalunya Bus Turístic.

Des de la Plaça de Catalunya podeu baixar per Les Rambles, que marquen el límit entre el Barri del Gòtic i el Raval. També podeu caminar per l’espectacular Passeig de Gràcia, que concentra alguns dels grans edificis modernistes d’arquitectes com Gaudí, Domènech i Montaner o Puig i Cadafalch; o decantar-vos per la paral·lela Rambla Catalunya, molt més tranquil·la i amb terrasses on gaudir de la vida al carrer.

També surten d’aquesta plaça les Rondes Sant Pere i de la Universitat, que ressegueixen l’antic camí de la muralla i que us portaran fins a l’Arc de Triomf i la Plaça Universitat respectivament. 

Què veure