Parada Sant Pau Recinte Modernista | Hop on Hop Off Barcelona

La Ruta Verda es troba fora de servei. Gaudeix dels llocs més emblemàtics de la ciutat amb la Ruta Blava i la Ruta Vermella.

Amb motiu de la Volta Ciclista a Catalunya, el diumenge 26 de març les parades del Barcelona Bus Turístic de la zona Pl. Espanya i Montjuïc es veuran afectades durant el matí.

Parada Sant Pau Recinte Modernista

Hola Barcelona, your travel solution

El Recinte Modernista de Sant Pau és, avui dia, un referent de la riquesa monumental de Barcelona, i també del seu esperit innovador, imprescindible per al amants del Modernisme. La visita a aquest conjunt arquitectònic permet meravellar-se davant la bellesa de les construccions i la seva riquesa ornamental.

El conjunt modernista més important d’Europa

Des de la parada Sant Pau Recinte Modernista de la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic podreu accedir, a pocs metres, a un dels recintes prodigi de l’arquitectura i la decoració modernista, declarat l’any 1997 Patrimoni Mundial per la UNESCO.

El Recinte Modernista de Sant Pau, construït entre el 1905 i el 1930, va ser dissenyat per Lluís Domènech i Montaner com una ciutat-jardí per als malalts. Després de servir durant un segle com a hospital públic, els seus pavellons rehabilitats llueixen avui amb tota la seva esplendor. Tot passejant-hi, podreu gaudir de la bellesa exterior de les edificacions: les cúpules, les cobertes, les façanes, les escultures i el vitralls són els elements més destacats.

Davant de l’entrada principal del recinte, us trobareu amb l’avinguda de Gaudí, que connecta amb altre dels monuments emblemàtics del modernisme català, la Basílica de la Sagrada Família, obra mestra d’Antoni Gaudí i icona indiscutible de Barcelona.

Què veure