Parada Futbol Club Barcelona | Hop on Hop off Barcelona

13/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

19/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

Parada Futbol Club Barcelona

Hola Barcelona, your travel solution

El Camp Nou, l’estadi de futbol més gran d’Europa, escenari de partits que han convertit el Futbol Club Barcelona en un dels equips més coneguts a tot el món, us obre les seves portes. Amb la Camp Nou Experience podreu entrar a l’estadi, als vestuaris i visitar les exposicions i trofeus del museu.

Viu la Camp Nou Experience!

La parada Futbol Club Barcelona de la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic és un autèntic regal per als amants del futbol, que podran visitar el temple del club més famós de la ciutat.

El Camp Nou Experience inclou un tour per l’estadi, on podreu fer el mateix recorregut que fan els jugadors abans d’un partit i veure les butaques presidencials, la banqueta i la sala de premsa, i la visita al Museu del FC Barcelona on s’exhibeixen tots els trofeus del club, juntament amb obres d’art de Dalí, Miró o Tàpies i objectes d’una de les millors col·leccions privades sobre futbol del món.

Què veure