Parada Francesc Macià - Diagonal | Hop on Hop Off Barcelona

Gaudeix ara dels nous bitllets de 24 i 48 hores del Barcelona Bus Turístic. Compra ja els teus bitllets i aprofita al màxim la visita!

Amb motiu de la Marató de Barcelona del diumenge 8 de maig, la Ruta Vermella prestarà servei a partir de les 13 hores, aproximadament.

Parada Francesc Macià - Diagonal

Hola Barcelona, your travel solution

Des de la parada Diagonal- Francesc Macià podreu decidir si us endinseu al plàcid i distingit barri de Sarrià, si us animeu a creuar Les Corts per gaudir del Camp Nou Experience o si preferiu continuar pel tram més comercial de la Diagonal i passejar per l’Eixample esquerre.

Punt de trobada dels barris de l’Eixample, Les Corts i Sarrià

Si opteu per conèixer una mica millor el barri de Sarrià, us recomanem que comenceu passejant per l’avinguda Pau Casals, que desemboca al Turó Park un espai verd de vegetació frondosa on les escultures són un homenatge a poetes i músics catalans. A pocs carrers, trobareu el palau del Marquès d’Alella, edifici d’estil noucentista concebut per Enric Sagnier i que està envoltat per una zona enjardinada molt acollidora que es pot visitar. 

També és agradable el passeig per l’avinguda Josep Tarradellas, que uneix la plaça Francesc Macià i la Plaça i l’Estació de Sants, i és la frontera entre els barris de Les Corts i l’Esquerra de l’Eixample. La Diagonal entre Passeig de Gràcia i Francesc Macià ha estat reformada i ara disposa de voreres més amples per a passejar.

Què veure