Parada Diagonal – Les Corts | Hop on Hop off Barcelona

23/04: amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, el servei del Barcelona Bus Turístic podrà tenir afectacions a la zona centre de la ciutat durant tot el dia.

29/04: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

Parada Diagonal – Les Corts

Hola Barcelona, your travel solution

El Barcelona Bus Turístic us porta a un tram especialment ampli i enjardinat de la Diagonal, on podreu passejar tranquil·lament i fins i tot visitar algun dels seus centres comercials. Val la pena contemplar l’entrada a la finca Miralles, amb les característiques formes corbes de Gaudí i explorar el plàcid barri de Les Corts, on el Barça va construir el Camp Nou l’any 1957. 

El tram més ample i tranquil de la Diagonal

Des de la parada Diagonal – Les Corts de la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic, podreu passejar fins a la Finca Miralles, on veureu l’original portalada i la paret perimetral ondulada que Gaudí va dissenyar per a l’industrial Ermenegild Miralles. De fet, a la porta d’entrada us trobareu directament amb el mateix Gaudí, en forma d’escultura a mida real.

A l’altra banda d’aquest tram de la Diagonal, al qual se li va donar més amplada i on hi ha diversos centres comercials, trobareu la part baixa del barri de Les Corts, on s’ubica el Camp Nou, estadi del Futbol Club Barcelona. Amb l’excepció dels dies de partit, es tracta d’una zona residencial tranquil·la on podreu fer una passejada fora de les rutes més turístiques de la ciutat.   

Què veure