Parada Park Güell | Hop on Hop Off Barcelona

El Barcelona Bus Turístic està fora de servei temporalment. Més endavant tornarem a oferir-te el servei puja-baixa del nostre tour oficial perquè gaudeixis dels indrets i edificis més emblemàtics de la ciutat.

Parada Park Güell

Hola Barcelona, your travel solution

Des d’aquesta parada s’inicia un recorregut ascendent que us permetrà descobrir un gran espai verd on Antoni Gaudí va dissenyar una urbanització de formes orgàniques, on la natura i l’urbanisme formen una veritable obra d’art.

Un turó amb un parc modernista i un mirador

Des de la parada del Park Güell de la Ruta Blava situada a la Travessera de Dalt, podreu pujar caminant pel carrer de Larrard fins al turó on es troba el Park Güell i la Casa Museu Gaudí. La durada del trajecte és de 15 minuts, aproximadament.

Si continueu la ruta i us endinseu al barri del Carmel, descobrireu les restes d’una bateria antiaèria de la Guerra Civil que ofereix unes vistes espectaculars sobre Barcelona.

La parada del Park Güell és el punt de partida d’un passeig que puja fins a uns dels parcs més originals del món, on Antoni Gaudí va combinar naturalesa i arquitectura en un conjunt monumental que havia estat concebut com a urbanització de luxe per a les famílies més adinerades de Barcelona. A una banda de la Plaça Natura, que està delimitada pel famós banc ondulat de trencadís amb vistes a la ciutat, trobareu la Casa Museu Gaudí, residència de l’arquitecte durant gairebé 20 anys.

I si en sortir del parc us ve de gust fer una excursió, podeu continuar pujant fins a un altre punt elevat del Turó de la Rovira, on els Búnquers del Carmel, que van servir per a defensar Barcelona a la Guerra Civil, s’han convertit en un dels millors indrets des d’on obtenir unes vistes panoràmiques de Barcelona.

Què veure