El Tramvia Blau | Hop on Hop Off Barcelona

A partir del 2 de juliol, el Barcelona Bus Turístic torna a circular pels llocs més emblemàtics de la ciutat. T'hi esperem!

El Tramvia Blau està tancat temporalment per obres de modernització de la infraestructura. Disculpeu les molèsties.

El Tramvia Blau

L’únic supervivent de l’antiga línia de tramvies

Hola Barcelona, your travel solution

Temporalment fora de servei

El servei del Tramvia Blau queda temporalment supès per obres de millora a les instal·lacions. La modernització de la infraestructura farà possible continuar gaudint del transport més antic de la ciutat.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Per què pujar al Tramvia Blau?

El Tramvia Blau és el transport més antic que encara es conserva a Barcelona. El seu recorregut passa per carrers envoltats de cases modernistes que donen pas a la natura i a magnífiques vistes sobre Barcelona. Sens dubte, una manera molt autèntica per arribar al peu del Funicular del Tibidabo.

El Tramvia Blau és una mostra dels tramvies típics de la Barcelona del 1900. Actualment fa un recorregut per una zona de la ciutat on hi ha molts edificis modernistes i noucentistes. Arriba fins al peu de la muntanya del Tibidabo, on es pot gaudir d’unes vistes magnífiques de Barcelona.

Amb el Tramvia Blau també podeu accedir al Cosmocaixa i al Funicular del Tibidabo, que us portarà fins a dalt de la muntanya del Tibidabo, on trobareu el Parc d’Atraccions, el Temple del Sagrat Cor, la Torre de Collserola i l’Observatori Fabra.

Com arribar al Tramvia Blau?

La parada Tramvia Blau-Tibidabo  de la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic us deixa just davant de l’origen del recorregut del tramvia. Recordeu que amb el vostre tiquet del Barcelona Bus Turístic teniu descompte en el bitllet del tramvia.

Per als més curiosos

  • Sabies que: Malgrat tenir més de cent anys d’història, el Tramvia Blau encara realitza un recorregut de 1.276 metres en ascensió fins al peu del Funicular del Tibidabo.
  • Consell del barceloní: El Tramvia Blau no serveix únicament com a primer pas per anar fins a dalt del Tibidabo. Us podeu quedar al peu de la muntanya, on hi ha bars i restaurants amb vistes espectaculars de la ciutat de Barcelona.
  • Imprescindible per: Aquells qui vulguin fer-se una idea de com eren els transports a principis de segle XX.