Parada Museu Monestir de Pedralbes | Hop on Hop off Barcelona

24/02: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 13 h.

11/02: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

 

Parada Museu Monestir de Pedralbes

Hola Barcelona, your travel solution

L’espectacular barri de Pedralbes és una zona residencial situada a la zona alta de la ciutat, lluny del soroll de la ciutat, envoltada de jardins i dominada pel Monestir de Pedralbes, una joia de l’art gòtic català del segle XIV amb un imponent claustre de tres pisos.

Un espectacular convent gòtic a un barri de grans mansions

La parada Monestir de Pedralbes de la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic està al barri de Pedralbes, més concretament al carrer del Bisbe Català, just davant de l’entrada al conjunt del Museu-Monestir de Pedralbes, fundat per la reina Elisenda de Montcada l’any 1326 i on encara avui viu una petita comunitat de monges clarisses que utilitzen una ala del recinte. El monestir és una construcció del segle XIV en la qual destaca la bellesa del seu impressionant claustre central, un dels secrets medievals millor guardats de Barcelona i una obra cabdal del gòtic català.

Al recinte del museu i del monestir també trobareu el sepulcre d’Elisenda de Montcada, reina consort de la Corona d'Aragó, una cel·la pintada per Ferrer Bassa, un dels fundadors del principal obrador d'italianisme pictòric a Barcelona, i l’església de Pedralbes, d’una sola nau.

Què veure