Parada Palau Reial - Pavellons Güell | Hop on Hop off Barcelona

12/10: amb motiu del Dotze d'Octubre el servei del Barcelona Bus Turístic es pot veure afectat.

27/9: amb motiu de la convocatòria de vaga general, el servei del Barcelona Bus Turístic es pot veure afectat. Disculpeu les molèsties.

Parada Palau Reial - Pavellons Güell

Hola Barcelona, your travel solution

Des d’aquesta parada podreu contemplar diverses obres de Gaudí: els coloristes Pavellons Güell, l’impressionant drac de ferro que, posat sobre la reixa d’entrada, vigila la propietat, i la Font d’Hèrcules, una escultura amb un bust de l’heroi mitològic d’Hèrcules, que descansa als jardins del Palau Reial.

Un Palau Reial guardat per un drac de ferro

La Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic baixa per l’avinguda de Pedralbes, passa per davant del magnífic drac que custòdia els pavellons Güell i té una parada, Palau Reial – Pavellons Güell, des de la qual podreu visitar el recinte del palau, amb els pavellons i els seus jardins, i el parc de Cervantes.

El palau és un edifici de 4 plantes i façana noucentista que va ser remodelat quan Eusebi Güell va cedir la seva propietat perquè servís de residència reial a Barcelona. A l’interior, és interessant contemplar la decoració, el mobiliari i la cambra que va fer servir el rei Alfons XIII, mentre que a l’exterior, podeu passejar per uns extensos jardins dissenyats per Nicolau Maria Rubió i Turdurí, que s’articulen al voltant d’un gran estany central amb una escultura d’Eulàlia Fàbregas.

Però sens dubte, l’element més original del conjunt és la porta d’entrada lateral al recinte, vigilada per un magnífic drac de ferro amb ulls de cristall obra d’Antoni Gaudí, que també va dissenyar els coloristes pavellons de la porteria i les cavallerisses.

Si voleu continuar el passeig, al final de l’avinguda Diagonal podeu entrar al Parc de Cervantes, un ample espai de vegetació frondosa on hi ha un enorme roserar amb varietats procedents d’Amèrica, Europa, Àsia i l’Orient Mitjà.

Què veure