CosmoCaixa | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Cursa de la Mercè, diumenge, 19 de setembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 15.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

CosmoCaixa

Un museu per jugar amb la ciència

Hola Barcelona, your travel solution

Un museu diferent, on podreu experimentar amb la ciència, endinsar-vos en la selva amazònica i viatjar per l’Univers. El CosmoCaixa és un museu pensat perquè tant nens com adults juguin un paper actiu i es diverteixin amb la ciència. Al contrari del que passa en la majoria de museus, al CosmoCaixa tot es pot tocar!

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Per què visitar el CosmoCaixa?

El CosmoCaixa és un museu interactiu, on tota la família pot participar dels jocs i les activitats didàctiques. A més de l’exposició permanent, plena d’objectes que juguen amb les lleis de la ciència, el Cosmocaixa també conté el “bosc inundat”, una rèplica de la selva amazònica de més de mil metres quadrats on podreu admirar animals selvàtics, i un planetari en 3D amb el que viatjareu per tot l’Univers.

A banda de les exposicions, el CosmoCaixa és un edifici que val la pena visitar. Construït sobre una antiga nau d’arquitectura modernista, obra de Josep Domènech i Estapà, el museu és un gran espai obert de 9 plantes unides per una magnífica escala en espiral. A l’exterior, trobareu una gran plaça, cafeteria i terrassa a l’aire lliure.   

 

Com arribar al CosmoCaixa?

Des de la parada Tramvia Blau – Tibidabo de la Ruta Blava, podeu accedir al CosmoCaixa pujant al Tramvia Blau o bé a peu pujant per l’avinguda Tibidabo.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: L’any 2006, el Foro Europeo de Museos va atorgar el CosmoCaixa el Premi al Museu Europeu de l’any, que reconeix als museus que han realitzat avenços i innovacions en l’àmbit museístic.
  • Consell del barceloní: A més dels espais permanents i exposicions temporals del CosmoCaixa, el museu organitza activitats puntuals com projeccions o concerts, podeu consultar les activitats programades a la pàgina web del CosmoCaixa.
  • Imprescindible per a: Famílies amb nens, i pels adults interessats en la ciència, la natura i l’Univers.