Torre de Collserola | Hop on Hop Off Barcelona

A partir del 2 de juliol, el Barcelona Bus Turístic torna a circular pels llocs més emblemàtics de la ciutat. T'hi esperem!

  • Inici
  • Torre de Collserola

Torre de Collserola

Un prodigi tecnològic amb vistes sobre la ciutat

Hola Barcelona, your travel solution

Una torre de comunicacions avançada al seu temps amb un mirador a 560 metres d’altitud sobre el nivell del mar. La torre de telecomunicacions de Collserola, que es va inaugurar amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona’92, és una gran obra arquitectònica i al mateix temps un símbol tecnològic de la ciutat.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Per què veure la torre de Collserola?

Dissenyada l’any 1992 per l’arquitecte anglès Norman Foster amb la intenció que marqués un abans i un després dels Jocs del 92, la torre de telecomunicacions de Collserola és una de les icones de la Barcelona olímpica. Es va construir per assegurar les telecomunicacions de la ciutat i és la torre que fa la majoria d’enllaços audiovisuals de l’àrea metropolitana i la província.

Es tracta d’una gran torre de formigó i acer amb un diàmetre de només 4,5 metres, que minimitza l’impacte sobre el Turó de la Vilana, la muntanya de Collserola escollida per acollir-la. El que més crida l’atenció són els seus 288 metres d’altitud i el mirador de la desena planta, que ofereix unes vistes de 360° sobre Barcelona i l’àrea metropolitana fins a Montserrat i la serra prepirinenca del Cadí-Moixeró.

 

Com arribar a la Torre de Collserola?

Des de la parada Tramvia Blau – Tibidabo de la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic podeu agafar el Tramvia Blau i enllaçar amb el Funicular del Tibidabo, que us deixa a dalt de la muntanya.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: En dies de màxima visibilitat, la torre permet veure a una distància de més de 70 quilòmetres!
  • Consell del barceloní: L’explotació de les visites a la torre depèn del Parc del Tibidabo, així que si aneu al Parc d’Atraccions, demaneu l’entrada combinada!