Platges | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Cursa Jean Bouin, diumenge, 27 de novembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 15.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

Amb motiu de la convocatòria de vaga, el servei del Barcelona Bus Turístic es pot veure afectat del 22 al 30 de setembre. Disculpeu les molèsties.

Platges

Més de 4 km de platges al teu abast

Hola Barcelona, your travel solution

Quan Barcelona va ser anomenada seu olímpica el 1986, la ciutat va posar en marxa un ambiciós projecte de recuperació del seu litoral. Avui dia, Barcelona ha esdevingut una ciutat totalment oberta al mar, amb espais d’oci a tocar de l’aigua, un port esportiu de primer nivell i 4 kilòmetres de platges, entre les quals es troba la del Bogatell.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les dues rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Si agafes la Ruta Verda, baixa a la parada Platja de Bogatell

La platja del Bogatell és una de les platges amb més banyistes locals de la ciutat. La franja de sorra del Bogatell, de 700 metres d’extensió, coincideix amb la desembocadura al mar de la Rambla del Poblenou, l’artèria principal del barri de Sant Martí, un antic districte industrial que s’ha transformat en un espai de contrastos, on petits comerços tradicionals conviuen amb empreses tecnològiques i locals de cervesa artesana.   

Les platges són una de les àrees d’oci preferides pels barcelonins. Al passeig marítim és habitual creuar-se amb gent fent esport, passejant en bicicleta, patinant o corrent; mentre que la sorra es divideix entre aquells que prenen el sol i els que juguen a vòlei platja. La costa també és un espai de reunió i relaxació, on els amics omplen els "xiringuitos" i els lectors devoren pàgines amb el soroll de fons de les onades.

Davant la platja del Bogatell, trobem el Cementiri del Poblenou, també conegut com a cementiri de l’Est o cementiri Vell, en contraposició al cementiri Nou que és el de Montjuïc.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Les platges de Barcelona disposen de xarxes per jugar a vòlei platja. Les reconeixeràs perquè són xarxes de color taronja amb pals de metall. Només necessitareu una pilota i a jugar! A més, disposen de dutxes, lavabos i servei de lloguer de gandules.
  • Alternativa: La platja del Bogatell deu el seu nom a un antic torrent que baixava des de Vilapicina per l’actual avinguda d’aquest nom fins al mar.
  • Consell del barceloní: El clima de Barcelona és ideal per gaudir de la platja, però recordeu que a l’estiu, durant les hores centrals del dia, és recomanable protegir-se del sol. És el moment ideal per a descansar a l’ombra del Parc del Poblenou o prendre un refresc en algun dels locals de la zona.
  • Imprescindible per a: Tots els "runners" que busquin un lloc per anar a córrer a Barcelona, pels que vulguin banyar-se a la mediterrània i els que necessitin un espai on desconnectar de la ciutat.