Font Màgica de Montjuïc | Hop on Hop off Barcelona

13/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

19/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

  • Inici
  • Font Màgica de Montjuïc

Font Màgica de Montjuïc

Un espectacle icònic de Barcelona

Hola Barcelona, your travel solution

La Font Màgica de Montjuïc és un espectacle de música, llum i color que s’ha convertit en un símbol de Barcelona. Construïda amb motiu de l'Exposició Universal de 1929 per Carles Buïgas, la font va incorporar la música als anys 80 i es va restaurar completament amb motiu dels Jocs Olímpics de 1992.

Barcelona Bus Turístic, a l’app Hola Barcelona

La teva app per visitar la ciutat amb el Barcelona Bus Turístic: rutes, parades i llocs més emblemàtics. També hi portaràs els teus bitllets còmodament!

app Hola Barcelona

Per què visitar la Font Màgica de Montjuïc?

Al voltant de les coreografies de la Font Màgica, al peu de la muntanya de Montjuïc, s’apleguen barcelonins i visitants per gaudir d’un espectacle únic on el ball de l’aigua hipnotitza el públic.  

La Font Màgica, l'element principal del conjunt de cascades i llacs de l'eix Maria Cristina, té uns 7.000 milions de combinacions viables d'aigua i llum, gràcies a la possibilitat que té de conjugar els elements hidràulics i d'il·luminació de què disposa. En aquesta font, hi brollen 2.600 litres d’aigua per segon que ballen al ritme de cançons de Disney, de música clàssica, de bandes sonores o de melodies dels anys ’80 o ’90, entre les quals destaca “Barcelona”, himne Olímpic de Barcelona ’92, que va ser interpretat per Freddie Mercury i la soprano catalana Montserrat Caballé a la Font Màgica.

La font té diferents horaris depenent de l’època de l’any.

 

Com arribar a la Font Màgica?

Des de la parada CaixaFòrum – Pavelló Mies Van der Rohe, de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic, podeu accedir directament a la Font Màgica de Montjuïc.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: En els últims anys, la font s’ha fet més sostenible, substituint la il·luminació clàssica per la tecnologia LED i utilitzant aigua freàtica en el seu funcionament.
  • Consell del barceloní: Si hi aneu a l’estiu, és recomanable arribar a temps per combinar l’espectacle de les fonts amb una de les millors postes de sol de la ciutat.
  • Imprescindible per gaudir d’una nit especial a l’aire lliure, amb la família o la parella.