Plaça d'Espanya | Hop on Hop Off Barcelona

La Ruta Verda es troba fora de servei. Gaudeix dels llocs més emblemàtics de la ciutat amb la Ruta Blava i la Ruta Vermella.

Amb motiu de la Zurich Marató de Barcelona del diumenge 19 de març, el Barcelona Bus Turístic prestarà servei a partir de les 13 hores, aproximadament.

Plaça d'Espanya

La porta per visitar la muntanya de Montjuïc

Hola Barcelona, your travel solution

Aquesta plaça de Puig i Cadafalch és el punt d’unió entre la muntanya de Montjuïc, el barri de Sants i el Poble Sec. A la intersecció d’algunes de les vies més importants de Barcelona es troba la plaça d’Espanya, porta d’accés a Montjuïc construïda durant l’Exposició Universal de 1929 i parcialment inspirada en la plaça de Sant Pere del Vaticà. Al centre hi destaca una font monumental de Josep Maria Jujol, deixeble de Gaudí, anomenada Font dels Tres Mars, que simbolitza els tres mars que envolten la península Ibèrica.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les dues rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Què visitar a la plaça d’Espanya?

Aquesta plaça té molta importància com a nexe d’unió entre diversos punts d’interès, com ara el barri de Sants, la Gran Via, el Paral·lel i el barri de Poble Sec i la muntanya de Montjuïc. A més, a la plaça Espanya trobareu:

  • A l’entrada de l’avinguda Maria Cristina, porta d’entrada a Montjuïc, s’alcen dues torres venecianes de 47 metres d’alçada, dissenyades per l’arquitecte Ramon Reventós entre 1927 i 1929 seguint l'estil del campanar de Sant Marc a Venècia.
  • A banda i banda de l’avinguda Maria Cristina estan ubicades les instal·lacions i pavellons de la Fira de Barcelona, el principal centre de fires i congressos de la ciutat.
  • A la cantonada amb el carrer Tarragona es troba un edifici singular, el centre comercial Las Arenas, que es va construir sobre l’antiga plaça de toros d’estil neo-mudèjar i que compta amb un mirador des d’on gaudir d’unes bones vistes de la plaça i els seus voltants.
  • Entre la Plaça d'Espanya i el Museu Nacional d'Art de Catalunya, al final de l’avinguda Maria Cristina, es troba la famosa Font Màgica de Montjuïc, protagonista d’un espectacle nocturn de música, llum i color.

 

Com arribar a la plaça d’Espanya?

La parada Plaça Espanya de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic us deixa a la mateixa plaça!

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Amb 34.000 m² és la segona major plaça d'Espanya, després de la plaça d'Espanya de Madrid, i per davant de la plaça de Catalunya de Barcelona.
  • Consell del barceloní: Per pujar a la terrassa - mirador del Centre Comercial Las Arenas podeu utilitzar bé l’ascensor exterior de pagament o bé podeu pujar de forma gratuïta accedint-hi des de l’interior del centre comercial, mitjançant les escales mecàniques.
  • Imprescindible per: Accedir a l’Anella Olímpica, a museus com la Fundació Miró, o el Pavelló Mies van Der Rohe, així com a tots el parcs i punts d’interès que es concentren a la muntanya de Montjuïc.