Camp Nou | Barcelona Bus Turístic

Amb motiu de la Cursa El Corte Inglés, diumenge 7 d'abril, la Ruta Vermella i algunes parades de la Ruta Blava quedaran afectades de 9 a 14 hores aproximadament. Informa-te'n a les parades.

Camp Nou

L’estadi amb més capacitat d’Europa

Hola Barcelona, your travel solution

El Camp Nou, és, amb 100.000 espectadors, l’estadi més gran d’Europa i el seu museu és el més visitat d’Europa. Es va inaugurar l’any 1957 amb el nom d’Estadi del FC Barcelona, però va adoptar el nom de Camp Nou pel fet de substituir l’antic Camp de les Corts. La temporada 2000-01 es va oficialitzar el nom després d’una consulta popular per correu. 

Què visitar al Camp Nou?

La visita al Camp Nou, "Camp Nou Experience", comença amb un tour per l’estadi que fa el mateix recorregut que els jugadors del Barça, des del vestidor i fins a arribar al terreny de joc. A més, podreu accedir a les butaques presidencials, la banqueta i la sala de premsa, mentre el servei d’àudio narra la història de l’estadi i de les grans victòries del FC Barcelona.

El recorregut finalitza amb l’accés al Museu del FC Barcelona on fotografies i records expliquen la trajectòria del club al llarg de més de 100 anys. Al museu, també trobareu els trofeus que ha guanyat el club i objectes personals de les grans llegendes que han jugat al Barça durant la seva història.

 

Com arribar al Camp Nou?

La Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic té una parada, Futbol Club Barcelona, que us deixa davant de l’estadi.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Durant un temps, el Camp Nou va competir amb l’estadi de Maracaná, al Brasil, pel títol de l'estadi més gran del món, però va haver de reduir la seva capacitat (originalment de 120.000 espectadors) per motius de seguretat.
  • Consell del barceloní: Aconseguir entrades per un partir del Barça de primera categoria no sempre és fàcil. Si us heu quedat sense, podeu anar al Miniestadi assistir a un partit del Barça B. Qui sap, potser esteu veient al futur Messi!
  • Imprescindible per a: Seguidors del FC Barcelona i per a amants del futbol.