Queviures Múrria | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Cursa de la Mercè, diumenge, 19 de setembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 15.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

  • Inici
  • Queviures Múrria

Queviures Múrria

La botiga més modernista de Barcelona

Hola Barcelona, your travel solution

Fundada l’any 1898, aquesta botiga de queviures conserva la seva façana original i els cartells modernistes de Ramon Casas. Queviures Múrria és un dels comerços més originals de la ciutat que, al llarg de la seva centenària història, ha mantingut una decoració que és una obra d’art.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Per què visitar Queviures Múrria?

A la cantonada del carrer Roger de Llúria amb el carrer València, a l’Eixample de Barcelona, trobareu una botiga centenària que manté la seva decoració original, amb rètols i anuncis fets de vidre tintat al foc i dissenyats per Ramon Casas, un dels pintors més reconeguts de la primera generació modernista.

Es tracta de Queviures Múrria, un comerç que va obrir l’any 1898 com a torrador de cafè i fàbrica de neules i que, actualment, s’ha convertit en un dels establiments de gastronomia de luxe amb més tradició i fama de Barcelona. A l’exterior, conserva anuncis dels anys 20 de les empreses Anís del Mono i Codorniu fets en vidre tintat i dissenyats també per Ramon Casas, mentre que a l’interior, podreu veure un rellotge d’època, mobles de caoba i pi, i el taulell original de la botiga.

 

Com arribar a Queviures Múrria?

Podeu apropar-vos a la botiga des de la parada Casa Batlló – Fundació Antoni Tàpies de la Ruta Vermella i de la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Originàriament, la botiga es va anomenar "La Puríssima" per l’església que té a prop, a la cruïlla entre els carrers d’Aragó i Roger de Llúria.
  • Consell del barceloní: Si seguiu caminant pel carrer València, a la cantonada següent trobareu l’edifici del Conservatori de Música i el Mercat de la Concepció, obra de Rovira i Trias.
  • Imprescindible per: Viatjar a la Barcelona del començament del segle XX i per a aficionats a la bona gastronomia.