Parada Sagrada Família | Hop on Hop off Barcelona

24/02: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 13 h.

11/02: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

 

Parada Sagrada Família

Hola Barcelona, your travel solution

A més del símbol de Barcelona, des de la parada de la Sagrada Família podreu passejar per un barri amb agradables avingudes i arribar al conjunt modernista més gran del món.

Un barri tranquil amb dues obres cabdals del modernisme

La parada de la Sagrada Família de la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic està situada a la plaça davant del monument més visitat de Barcelona. Des d’aquest punt no només podreu contemplar la basílica d’Antoni Gaudí, en construcció des de l’any 1883, sinó que, passejant per l’encisadora avinguda Gaudí, arribareu directament a la imponent entrada de l’Hospital Sant Pau, un conjunt singular de carrers i de tretze pavellons modernistes concebut com a una ciutat jardí per Domènech i Montaner.

I en una agradable passejada cap al centre de la ciutat, podreu visitar barri de la Sagrada Família, també podreu veure l’original Casa Planells de Jujol, col·laborador de Gaudí a les seves obres principals, i caminar pel passeig de Sant Joan, avinguda tranquil·la que serveix de punt de trobada dels veïns, on visitar el Palau Macaya de Puig i Cadafalch.

Què veure