Parada Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies | Hop on Hop off Barcelona

Dissabte 16, Ruta Vermella sense servei a Montjuïc a partir de les 17 h pel partit del FC Barcelona. 

Diumenge 17, afectacions generals al servei fins a les 15 h a causa de la Cursa de la Mercè.

Amb motiu del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic el dissabte 23 de setembre, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 17.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

Parada Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies

Hola Barcelona, your travel solution

Situada al cor de l’Eixample, la parada Casa Batlló – Fundació Antoni Tàpies us convida a gaudir de l’arquitectura modernista, l’art contemporani i l’urbanisme d’un barri que aplega alguns dels grans monuments de Barcelona i varies de les seves vies més emblemàtiques.

L’illa de la discòrdia

Aquesta parada us deixa just davant la famosa illa de la discòrdia, que rep aquest nom perquè en una mateixa illa de cases, tres grans obres modernistes de tres dels millors arquitectes de l’època rivalitzen en bellesa i originalitat però amb estils molt diferents: la Casa Batlló, d’Antoni Gaudí, la Casa Amatller de Puig i Cadafalch i la Casa Lleó i Morera, de Domènech i Muntaner.

A banda i banda de l’illa de la discòrdia, veureu dos carrers fets per al passejant: l’elegant Passeig de Gràcia, via comercial per excel·lència de Barcelona, i La Rambla de Catalunya, on una llarga filera de terrasses sota els arbres us temptarà a fer una parada en el camí, especialment en un dia de calor de l’estiu barcelonès!

Si us interessa l’art modern, no us podeu perdre una de les institucions dedicades a l’art contemporani més importants de Barcelona: la Fundació Antoni Tàpies, que reconeixereu per la seva escultura Núvol i Cadira. Una fundació on tot és art, des del seu edifici, el primer a Barcelona a integrar l’aspecte industrial i combinar el maó vist i el ferro forjat, fins a la seva col·lecció, on, a més d’un recorregut per l’obra de Tàpies, podeu trobar tresors de Picasso, Miró, Kandinski o Duchamp.

 

Què veure