Compres | Hop on Hop Off Barcelona

Hem dissenyat una ruta molt especial per la ciutat de Barcelona, guiada en viu en català i castellà. Fes ara la teva reserva Barcelona Panoràmica! Més endavant tornarem a oferir-te el servei puja-baixa del nostre tour oficial.

Compres

Qualitat, diversitat i tradició

Hola Barcelona, your travel solution

Als eixos comercials de Barcelona hi conviuen establiments tradicionals amb boutiques de disseny, marques de luxe i botigues d’artesania o de productes gurmet. Passeig de Gràcia, La Rambla de Catalunya, la Diagonal i els barris de Ciutat Vella o de Gràcia són alguns dels nuclis on trobareu una gran concentració d’oferta comercial.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

On comprar a Barcelona?

Barcelona és una ciutat amb una gran tradició mercantil, que s’ha convertit en una de les capitals comercials europees per la diversitat de la seva oferta, la qualitat dels productes i el tracte cordial dels seus professionals. En total, hi ha a Barcelona 22 eixos comercials on es pot passejar, mirar, comprar, menjar i gaudir d'activitats de lleure.

Un dels principals eixos comercials de la ciutat discorre per l’elegant Passeig de Gràcia i per la paral·lela Rambla de Catalunya, on hi trobareu tant botigues de luxe i locals de disseny com grans cadenes de moda internacional i fins i tot establiments centenaris.

Per un tipus de comerç més juvenil i artesanal és recomanable visitar el Barri Gòtic on els carrers de Portal de l’Àngel, Portaferrisa i el carrer Ferran ofereixen botigues de moda de grans marques populars, artesania, joieria i productes gurmet.

Travessant la Via Laietana, al barri del Born trobareu un tipus de comerç de tendència innovadora, on abunden les petites boutiques de disseny, els ateliers, els locals que ofereixen noves propostes gastronòmiques i les galeries d’art.

Per passejar confortablement i contemplar grans aparadors podeu caminar per l’avinguda Diagonal, que, a més de botigues de moda, aplega nombroses botigues de decoració d’interiors, mobiliaris de disseny, accessoris prèmium i centres comercials.

Finalment, per aquells qui busquin un tipus de comerç més alternatiu i de caràcter local, el barri de Gràcia és un autèntic paradís de petites botigues d’artesania, boutiques de dissenyadors catalans i locals de menjar ecològic.

 

Rutes comercials amb el Bus Turístic de Barcelona

Amb el Bus Turístic de Barcelona arribareu a totes les àrees comercials de la ciutat. Tant la Ruta Vermella com la Ruta Blava us porten al Passeig de Gràcia, des d’on també podeu fer una ullada a la Rambla de Catalunya.

Des de les parades del Barri Gòtic i de Pla de Palau – Parc de la Ciutadella de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic, podreu descobrir totes les botiguetes del Gòtic i el Born, mentre que la parada de Gràcia de la Ruta Blava és un bon punt de partida per explorar l’oferta comercial del barri.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Des de 1997, l’Ajuntament de Barcelona convoca un concurs anomenat “La millor botiga del món”, que té per objectiu estimular el comerç de proximitat, afavorir el comerç sostenible, promoure la innovació i reconèixer aquelles persones que han dedicat la seva trajectòria professional al comerç barceloní.
  • Imprescindible per a: Descobrir per què Barcelona és una de les ciutats amb més èxit en el turisme de compres.