Barri de Gràcia. Botigues | Hop on Hop off Barcelona

24/02: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 13 h.

11/02: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

 

  • Inici
  • Barri de Gràcia. Botigues

Barri de Gràcia. Botigues

Comerç especialitzat i carismàtic en un barri amb molta història

Hola Barcelona, your travel solution

Passejant pel barri de Gràcia trobareu un munt de petites i carismàtiques botigues que combinen tradició i innovació. Moda, disseny, artesania i alimentació conformen la major part de l’oferta d’un barri on comprar és una activitat relaxada i plaent.

Barcelona Bus Turístic, a l’app Hola Barcelona

La teva app per visitar la ciutat amb el Barcelona Bus Turístic: rutes, parades i llocs més emblemàtics. També hi portaràs els teus bitllets còmodament!

Comprar a Gràcia

Gràcia és un barri amb ànima de poble, ple de petits comerços que formen part de la personalitat del districte. Als carrerons i les places de Gràcia trobareu des de botigues que porten obertes més 90 anys fins a innovadors espais de covenda, passant per tota mena de boutiques de disseny i artesania local.

Un dels eixos comercials més importants del barri és el carrer Gran de Gràcia, on hi trobareu botigues de moda, bellesa, sabateria, etc. Aquest carrer, continuació del Passeig de Gràcia, manté el caràcter eminentment comercial del passeig de Gràcia, tot i que a una escala reduïda. 

Al carrer Verdi, un altre nucli de comerç, trobareu un estil de botiga més alternatiu, amb boutiques i ateliers de dissenyadors locals i estrangers, mentre que al carrer d’Astúries destaquen les tendes especialitzades en alimentació i productes ecològics.

A Gràcia, qualsevol petit carrer us permetrà descobrir centenars de comerços d’artesania, decoració, moda, alimentació, bellesa i disseny.

 

Com arribar al barri de Gràcia?

Des de la parada de Passeig de Gràcia - La Pedrera de les Rutes Blava i Vermella del Barcelona Bus Turístic arribareu al barri de Gràcia creuant l’Avinguda Diagonal, des d’on podeu iniciar un recorregut a la recerca dels comerços més singulars de la zona.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Gràcia té tres rutes de comerços que superen els 90 anys d’existència i que us permetran descobrir establiments que aposten per la innovació, locals de tradició familiar i botigues de menjar quasi centenàries.
  • Consell del barceloní: Molts locals del barri estan encara en mans de la mateixa família que els va fundar. No sigueu tímids i acosteu-vos a parlar amb ells, tenen moltes històries per explicar!