Barri de Gràcia. Botigues | Hop on Hop Off Barcelona

Gaudeix ara dels nous bitllets de 24 i 48 hores del Barcelona Bus Turístic. Compra ja els teus bitllets i aprofita al màxim la visita!

Amb motiu de la Cursa Jean Bouin, diumenge, 28 de novembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 14.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

  • Inici
  • Barri de Gràcia. Botigues

Barri de Gràcia. Botigues

Comerç especialitzat i carismàtic en un barri amb molta història

Hola Barcelona, your travel solution

Passejant pel barri de Gràcia trobareu un munt de petites i carismàtiques botigues que combinen tradició i innovació. Moda, disseny, artesania i alimentació conformen la major part de l’oferta d’un barri on comprar és una activitat relaxada i plaent.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Comprar a Gràcia

Gràcia és un barri amb ànima de poble, ple de petits comerços que formen part de la personalitat del districte. Als carrerons i les places de Gràcia trobareu des de botigues que porten obertes més 90 anys fins a innovadors espais de covenda, passant per tota mena de boutiques de disseny i artesania local.

Un dels eixos comercials més importants del barri és el carrer Gran de Gràcia, on hi trobareu botigues de moda, bellesa, sabateria, etc. Aquest carrer, continuació del Passeig de Gràcia, manté el caràcter eminentment comercial del passeig de Gràcia, tot i que a una escala reduïda. 

Al carrer Verdi, un altre nucli de comerç, trobareu un estil de botiga més alternatiu, amb boutiques i ateliers de dissenyadors locals i estrangers, mentre que al carrer d’Astúries destaquen les tendes especialitzades en alimentació i productes ecològics.

A Gràcia, qualsevol petit carrer us permetrà descobrir centenars de comerços d’artesania, decoració, moda, alimentació, bellesa i disseny.

 

Com arribar al barri de Gràcia?

Des de la parada de Passeig de Gràcia - La Pedrera de les Rutes Blava i Vermella del Barcelona Bus Turístic arribareu al barri de Gràcia creuant l’Avinguda Diagonal, des d’on podeu iniciar un recorregut a la recerca dels comerços més singulars de la zona.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Gràcia té tres rutes de comerços que superen els 90 anys d’existència i que us permetran descobrir establiments que aposten per la innovació, locals de tradició familiar i botigues de menjar quasi centenàries.
  • Consell del barceloní: Molts locals del barri estan encara en mans de la mateixa família que els va fundar. No sigueu tímids i acosteu-vos a parlar amb ells, tenen moltes històries per explicar!