Parc Diagonal Mar | Hop on Hop Off Barcelona

A partir del 2 de juliol, el Barcelona Bus Turístic torna a circular pels llocs més emblemàtics de la ciutat. T'hi esperem!

  • Inici
  • Parc Diagonal Mar

Parc Diagonal Mar

Un dels parcs més moderns de Barcelona

Hola Barcelona, your travel solution

Un espai immens, assolellat i connectat amb el mar on trobareu llacs, turons coberts de gespa i àrees de jocs. El de Diagonal Mar és un parc modern, dominat per espais diàfans, escultures formades per estructures metàl·liques i sinuosos bancs de formigó que evoquen les ones del mar. Però a la vegada, és una zona d’una vegetació exuberant on hi viuen ànecs, gansos i aus aquàtiques.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Per què visitar el Parc Diagonal Mar?

El parc de Diagonal Mar, obra dels arquitectes Enric Miralles i Benedetta Tagliabue, és un parc públic situat al nou barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou, que va ser construït entre 1999 i 2002. El terreny que ocupa el parc pertanyia a una empresa metal·lúrgica i de construcció de material ferroviari de la qual només en queda el record de la Torre de les Aigües en la qual figura el nom "Besòs".

Al parc destaquen dos petits estanys i un gran llac on neden els ànecs, així com uns tobogans gegants que descendeixen des d’un pujol de gespa. De fet, el parc Diagonal Mar incorpora diversos espais de jocs, com camps de futbol i bàsquet, pistes de petanca i taules de ping-pong, així com àrees infantils. Pel que fa a la seva riquesa natural, al parc hi trobareu 51 espècies diferents d’arbres, entre els quals crida l’atenció un drago canari de 150 anys.

 

Com arribar al Parc Diagonal Mar?

La Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic, que recorre el litoral barcelonès, para justament al parc Diagonal Mar.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Els bancs, que tenen forma d'ones de mar, reben el nom de "lungomare", una paraula italiana que significa «passejar al costat del mar».
  • Consell del barceloní: Tot i que és un parc una mica allunyat del centre de la ciutat, si hi aneu al Museu Blau i teniu nens, us recomanen que els porteu al Parc de Diagonal Mar, els tobogans gegants són impressionants!
  • Imprescindible per: Descansar, llençar-se pel tobogan o jugar al futbol, bàsquet, ping-pong...