World Trade Center | Hop on Hop Off Barcelona

El servei del Barcelona Bus Turístic està suspès temporalment. Fins a finals d’any pots gaudir de la nova ruta Barcelona Christmas Tour. Reserva ara!

  • Inici
  • World Trade Center

World Trade Center

Un gran complex empresarial envoltat pel mar

Hola Barcelona, your travel solution

Un parc empresarial amb forma de vaixell dota al Port de Barcelona d’un enorme complex de negocis banyat per la Mediterrània. El World Trade Center Barcelona (WTCB) es distribueix en quatre edificis que compten amb oficines de lloguer, centres de congressos, una gran plaça central i fins i tot un hotel de 5 estrelles amb 291 habitacions.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Per què visitar el World Trade Center?

El World Trade Center Barcelona (WTCB) és un parc empresarial que es va inaugurar al Port de Barcelona l’any 1999. Dissenyat per l’arquitecte Henry N. Cobb, l’edifici està inspirat en la forma d’un vaixell envoltat pel mar Mediterrani. El parc s’estructura entorn de 4 construccions disposades en forma de cercle, al mig del qual es crea una plaça central on trobareu la zona comercial i els restaurants.

Una de les característiques principals del complex és la flexibilitat dels espais, que permet llogar oficines de diverses mides, en una o més plantes i organitzar reunions amb capacitat fins a 1.500 persones. Entre els esdeveniments més importants que s’han celebrat al WTCB destaquen convencions internacionals, trobades científiques i presentacions de productes i negocis nous.

 

Com arribar al World Trade Center?

La Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic té una parada al World Trade Center des de la qual podreu accedir al complex.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: El WTCB forma part de la xarxa World Trade Center Association, amb seus a més de 90 països.
  • Consell del barceloní: Des de les plantes més elevades del WTCB es veu el Monument a Colón, el Moll de la Fusta amb el Maremàgnum i al fons, el barri de la Barceloneta. Si teniu oportunitat, pugeu!
  • Imprescindible per a: Visites de negocis i pels que vulguin una vista privilegiada de la zona.