Parada Gràcia | Barcelona Bus Turístic

Amb motiu de la Cursa Jean Bouin, diumenge 25 de novembre, algunes parades de les Rutes Vermella i Blava quedaran afectades de 9 a 15 hores aproximadament. Informa-te'n a les parades.

Parada Gràcia

Hola Barcelona, your travel solution

Carrerons estrets, acollidores places i petites botigues conformen un barri amb una personalitat diferenciada, on la vida al carrer és la norma.

Un dels barris més carismàtics de Barcelona

La parada de Gràcia de la Ruta Blava del Barcelona Bus Turístic està situada al passeig de Sant Joan, a tocar de la plaça Joanic, des d’on podreu endinsar-vos a un dels barris amb més personalitat de Barcelona.

Gràcia, vila independent que va ser annexionada a Barcelona el 1897, és avui dia un districte que conserva l’urbanisme d’un poblet solcat de petits carrerons i placetes on discorre la vida social i lúdica del seus habitants. Esperonat per l’ambient juvenil i multicultural que es respira al barri, s’ha format a Gràcia un nucli comercial innovador on trobareu espais de covenda, petites boutiques de disseny, tendes d’artesania, botigues de menjar ecològic, etc.

A més, Gràcia també compta amb algunes obres dels grans arquitectes modernistes, com la Casa Vicens de Gaudí o la distingida Casa Fuster de Domènech i Montaner, situada a la cantonada del Passeig de Gràcia amb el carrer Gran de Gràcia.

Què veure