Centre Comercial Maremàgnum | Hop on Hop Off Barcelona

Hem dissenyat una ruta molt especial per la ciutat de Barcelona, guiada en viu en català i castellà. Fes ara la teva reserva Barcelona Panoràmica! Més endavant tornarem a oferir-te el servei puja-baixa del nostre tour oficial.

  • Inici
  • Centre Comercial Maremàgnum

Centre Comercial Maremàgnum

Un dia de compres amb vistes al mar en un centre comercial que obre tots els dies de l’any: un mar de botigues, restaurants i diversió en el port de Barcelona

Hola Barcelona, your travel solution

El Maremàgnum és un espai lúdic on podreu realitzar les vostres compres, passejar a la vora del mar i descansar en algun dels seus restaurants del pis superior.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Per què visitar el Maremàgnum?

El Maremàgnum és fruit de la transformació i recuperació del litoral barcelonès que es va posar en marxa als anys 80 amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona’92. Es tracta d’un centre comercial que tot i que s’ubica al Moll d’Espanya, està unit al Moll de la Fusta i al Portal de la Pau mitjançant La Rambla de Mar, una passarel·la de fusta sobre l’aigua de 380 metres de longitud.

Entre els anys 80 i els 90 es va iniciar un procés de recuperació de l’antic port de Barcelona, sota el qual es va destinar el moll d’Espanya a equipaments lúdics, com l’Aquàrium i el Maremàgnum, que es van inaugurar l’any 1995. Tot i que inicialment l’oferta comercial del centre se centrava en l’oci nocturn, durant els primers anys del segle XXI el Maremàgnum va emprendre un canvi estratègic per convertir-se en un espai diürn i familiar.

 

Com arribar al Maremàgnum?

La parada Port Vell de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic us deixa just davant del Maremàgnum.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: Com que està a la zona portuària, el Maremàgnum és l’únic centre comercial de Barcelona amb permís per obrir cada dia.
  • Consell del barceloní: Al Maremàgnum també s’hi organitzen esdeveniments, com concerts o mercats, consulta la seva agenda!
  • Imprescindible per: Fer les vostres compres qualsevol dia de l’any o per passar un dia en família en un espai d’oci ple de restaurants i diversió.