Parada Plaça d'Espanya | Hop on Hop Off Barcelona

A partir del 2 de juliol, el Barcelona Bus Turístic torna a circular pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Parada Plaça d'Espanya

Hola Barcelona, your travel solution

La Plaça d’Espanya és un important punt viari que connecta els barris de Sants, Sant Antoni i Poble Sec amb la muntanya de Montjuïc, nucli d’equipaments olímpics i emplaçament de grans parcs i museus.

Puja a la muntanya de Montjuïc

Des de la parada plaça d’Espanya de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic podreu passejar per l’avinguda Maria Cristina fins a la muntanya de Montjuïc, on es concentren nombrosos museus, jardins i l’Anella Olímpica de Barcelona ’92. També podeu endinsar-vos al Barri de Sant Antoni per contemplar el mercat més gran de Barcelona i gaudir de les botigues i locals d’oci que han convertit la zona en una de les més vitals de la ciutat, o explorar tranquil·lament el Barri del Poble Sec, farcit de bars i teatres.

Als voltants de la mateixa plaça, projectada per Puig i Cadafalch durant l’Exposició Universal de 1929 per enllaçar la ciutat amb la muntanya de Montjuïc, destaca el centre comercial de Les Arenes, construït dins l’estructura original d’una plaça de toros d’estil neo-mudèjar i que compta amb un mirador al pis superior des d’on observar la plaça i els seus voltants. Darrere el centre comercial, al carrer Llançà, trobareu un bon exemple de modernisme popular en el coronament de la Casa Fajol. El terrat de l’edifici acaba en forma de papallona feta de trencadís de colors.

Què veure