Parada Poblenou (a Fòrum) | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Cursa de la Mercè, diumenge, 19 de setembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 15.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

Parada Poblenou (a Fòrum)

Hola Barcelona, your travel solution

El Poblenou és un barri que, arran dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92, va passar de concentrar la major part de l’activitat industrial de la Barcelona del segle XIX a acollir empreses de noves tecnologies, seus corporatives, universitats i espais de creació artística.

Un barri camaleònic i innovador

La Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic que recorre la línia costanera de la ciutat, us porta fins a un barri marcat per la transformació del seu passat industrial i on la creativitat és la norma.

El Poblenou va ser la zona amb més densitat fabril del país al segle XIX, però el procés de desindustrialització dels anys 60, la celebració de les Olimpíades al 92 i, ja al segle XXI, un ambiciós pla de transformació urbanística, el 22@, l’han transformat en un districte on grans conjunts fabrils protegits com a patrimoni industrial s’han reconvertit en espais d’innovació tecnològica i artística, com Palo Alto, o seus d’universitats. Un barri farcit de petits comerços tradicionals i de nous establiments de disseny, i banyat per algunes de les platges més tranquil·les de Barcelona.

L’artèria principal del districte segueix sent la Rambla del Poblenou, un passeig d’un kilòmetre de llargada, lloc de reunió habitual dels veïns i centre de l’oferta gastronòmica d’un barri que connecta amb l’Eixample a la plaça de les Glòries, on trobem dues obres cabdals de l’arquitectura moderna a Barcelona, el gratacel de la Torre Glòries i l’espectacular Barcelona Centre de Disseny, que combina estètica i sostenibilitat.

Què veure