Parada Platja del Bogatell - Cementiri del Poblenou (a Centre) | Hop on Hop Off Barcelona

Amb motiu de la Cursa Jean Bouin, diumenge, 27 de novembre, el servei del Barcelona Bus Turístic patirà afectacions durant tot el matí, fins a les 15.00 hores. Informa-te’n a les parades o amb el personal del servei.

Amb motiu de la convocatòria de vaga, el servei del Barcelona Bus Turístic es pot veure afectat del 22 al 30 de setembre. Disculpeu les molèsties.

  • Inici
  • Ruta Verda
  • Parada Platja del Bogatell - Cementiri del Poblenou (a Fòrum)

Parada Platja del Bogatell - Cementiri del Poblenou (a Fòrum)

Hola Barcelona, your travel solution

La parada més propera a les platges us convida a prendre el sol, submergir-vos a la Mediterrània o, simplement, gaudir d’un dia a l’aire lliure en alguna terrassa a la vora del mar o contemplant les mostres d’art fúnebre d’un dels cementiris més antics de Barcelona.

Platges i una bona mostra d’art fúnebre

La parada Platja de Bogatell – Cementiri del Poblenou de la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic és un bon punt per caminar tranquil·lament pel litoral barceloní, un ampli passeig flanquejat per platges i jardins on molts barcelonins aprofiten per practicar esports o passar temps amb els amics.

També és la parada des de la qual podreu accedir al que va ser el primer cementiri que es va construir fora del recinte de la Barcelona emmurallada, l’any 1775. Tot i així, el Cementiri del Poblenou que podeu veure avui és un conjunt neoclàssic reconstruït al segle XIX, després d’haver estat destruït per les tropes napoleòniques. Dins el recinte, val la pena fer una ullada als panteons i escultures, veritables obres d’art, que acompanyaven a les classes benestants al seu trànsit a l’altra vida, com el Petò de la mort, de Jaume Barba, de l’any 1930.

Què veure