Parada Platja del Bogatell - Cementiri del Poblenou (a Centre) | Hop on Hop off Barcelona

20/7: amb motiu de la desfilada del Pride Barcelona 2024, el servei del Barcelona Bus Turístic podrà tenir afectacions de les 17 h a les 20.30 h.

19/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

La parada Platja del Bogatell - Cementiri del Poblenou (a Fòrum) de la Ruta Verda es troba fora de servei. Gaudeix dels llocs més emblemàtics de la ciutat baixant a les parades de la Ruta Blava i la Ruta Vermella del nostre tour oficial.

  • Inici
  • Ruta Verda
  • Parada Platja del Bogatell - Cementiri del Poblenou (a Fòrum)

Parada Platja del Bogatell - Cementiri del Poblenou (a Fòrum)

Hola Barcelona, your travel solution

La parada més propera a les platges us convida a prendre el sol, submergir-vos a la Mediterrània o, simplement, gaudir d’un dia a l’aire lliure en alguna terrassa a la vora del mar o contemplant les mostres d’art fúnebre d’un dels cementiris més antics de Barcelona.

Platges i una bona mostra d’art fúnebre

La parada Platja de Bogatell – Cementiri del Poblenou de la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic és un bon punt per caminar tranquil·lament pel litoral barceloní, un ampli passeig flanquejat per platges i jardins on molts barcelonins aprofiten per practicar esports o passar temps amb els amics.

També és la parada des de la qual podreu accedir al que va ser el primer cementiri que es va construir fora del recinte de la Barcelona emmurallada, l’any 1775. Tot i així, el Cementiri del Poblenou que podeu veure avui és un conjunt neoclàssic reconstruït al segle XIX, després d’haver estat destruït per les tropes napoleòniques. Dins el recinte, val la pena fer una ullada als panteons i escultures, veritables obres d’art, que acompanyaven a les classes benestants al seu trànsit a l’altra vida, com el Petò de la mort, de Jaume Barba, de l’any 1930.