Parada Parc Diagonal Mar (a Fòrum) | Hop on Hop off Barcelona

20/7: amb motiu de la desfilada del Pride Barcelona 2024, el servei del Barcelona Bus Turístic podrà tenir afectacions de les 17 h a les 20.30 h.

19/05: a causa del partit del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic, la Ruta Vermella no donarà servei a la zona de la plaça d’Espanya i Montjuïc a partir de les 18 h.

La parada Parc Diagonal Mar (a Fòrum) de la Ruta Verda es troba fora de servei. Gaudeix dels llocs més emblemàtics de la ciutat baixant a les parades de la Ruta Blava i la Ruta Vermella del nostre tour oficial.

Parada Parc Diagonal Mar (a Fòrum)

Hola Barcelona, your travel solution

Una parada on el passat d’instal·lacions d’ús fabril, com la Torre de les Aigües del Besós, es combina amb àrees verdes de disseny modern i amb l’aprofitament d’antics conjunts industrials com a clústers creatius.

Barcelona reivindica el seu passat industrial

Des de la parada Parc Diagonal Mar de la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic podreu veure de primera mà diversos exemples de com un barri de profunda tradició industrial s’ha transformat en un dels més innovadors de la ciutat.

El Parc Diagonal Mar, un gran espai de vegetació i àrees de jocs, es va construir sobre els terrenys que havien estat ocupats per una empresa metal·lúrgica i està decorat amb escultures d’acer que ens recorden el seu passat fabril, del qual s’ha conservat la Torre de les Aigües del Besós, actualment convertida en una gran escultura que ofereix una vista panoràmica sobre Barcelona.

Un exemple molt diferent és el de Palo Alto, un espai gestionat per una comunitat d’artistes entre els quals està Xavier Mariscal, que ocupa el conjunt de les naus i el pati de la fàbrica tèxtil Gal i Puigsec, i que organitza esdeveniments culturals, exposicions i un mercat on trobareu tota mena d’articles singulars i de disseny.