Jardí Botànic de Barcelona | Hop on Hop Off Barcelona

La Ruta Verda es troba fora de servei. Gaudeix dels llocs més emblemàtics de la ciutat amb la Ruta Blava i la Ruta Vermella.

Amb motiu de la Zurich Marató de Barcelona del diumenge 19 de març, el Barcelona Bus Turístic prestarà servei a partir de les 13 hores, aproximadament.

  • Inici
  • Jardí Botànic de Barcelona

Jardí Botànic de Barcelona

Una mostra d’espècies vegetals de clima mediterrani

Hola Barcelona, your travel solution

Un jardí amb més de 1300 espècies vegetals d’Austràlia, Califòrnia, Xile, Sudàfrica i la conca mediterrània. El Jardí Botànic de Barcelona, un espai de 14 hectàrees situat a la muntanya de Montjuïc, reprodueix els ecosistemes de diverses parts del món que comparteixen paisatges similars.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les dues rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Què visitar al Jardí Botànic de Barcelona?

El Jardí Botànic de Barcelona mostra la gran similitud dels paisatges californians, xilens, sud-africans i australians amb els de la conca mediterrània mitjançant una àmplia representació d’espècies vegetals de clima mediterrani. El jardí és un espai en constant evolució, per això, cada any s’hi planten noves espècies i es posa a prova la seva adaptació, així que mai no ens trobem un jardí amb la mateixa col·lecció que l’any anterior.

El Jardí Botànic es va inaugurar l’any 1999 en l’espai que hi ha entre l'Estadi de Montjuïc, el Castell de Montjuïc i el Cementiri de Montjuïc amb l’objectiu de contribuir a la conservació de la biodiversitat de la vegetació mediterrània. Disposa de bones vistes sobre el delta del Llobregat i l'Anella Olímpica, amb el massís del Garraf i les serres de Collserola i de Marina com a fons. El jardí Botànic forma part del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

 

Com arribar al Jardí Botànic de Barcelona?

Des de la parada de l’Anella Olímpica de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic, seguint el Passeig Olímpic que envolta l’estadi Olímpic, arribareu a l’entrada del Jardí Botànic .

 

Per als més curiosos

  • Sabies que: El Jardí Botànic conserva encara el Jardí Botànic Històric, que es va començar a construir el 1930. És un petit tresor de la jardineria barcelonina que es troba darrere l’aparcament del MNAC.
  • Consell del barceloní: Els dissabtes i diumenges, a les 10.45 i a les 12h, l’Associació d’Amics del Jardí Botànic organitza visites guiades gratuïtes per descobrir la flora d’aquest immens espai verd.
  • Imprescindible per a: Amants de la natura i curiosos de les espècies vegetals.