Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer i Jardins de Joan Brossa | Hop on Hop Off Barcelona

Hem dissenyat una ruta molt especial per la ciutat de Barcelona, guiada en viu en català i castellà. Fes ara la teva reserva Barcelona Panoràmica! Més endavant tornarem a oferir-te el servei puja-baixa del nostre tour oficial.

  • Inici
  • Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer i Jardins de Joan Brossa

Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer i Jardins de Joan Brossa

Espais verds per a nens i adults

Hola Barcelona, your travel solution

Aquests dos jardins interconnectats i dedicats a poetes catalans destaquen per la seva riquesa natural i el seu caràcter lúdic. Situats a la part baixa de Montjuïc, ambdós formen una gran zona natural on els adults poden descansar mentre els més petits gaudeixen de zones especialment destinades al joc.

10% de descompte en la teva compra online

Amb només un bitllet, gaudeix de les tres rutes del Barcelona Bus Turístic pujant i baixant del bus tantes vegades com vulguis.

Què visitar als jardins Verdaguer i Joan Brossa?

Els Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer van ser construïts sobre una antiga pedrera, al peu del Castell de Montjuïc, i van ser inaugurats l’any 1970. Estan especialitzats en plantes aquàtiques, bulboses i rizomatoses, disposades en 2.800 m2 de parterres on hi trobareu lliris, tulipes, jacints, narcisos i anemones, entre d’altres. A més, dins els jardins hi ha diverses escultures, com la que Ramón Sabí va fer en homenatge a Jacint Verdaguer, que dóna nom al parc.

Els Jardins Joan Brossa, per la seva banda, es van inaugurar el 2003 a l’espai que ocupava el Parc d’Atraccions de Montjuïc, que es va tancar el 1998. Per mantenir el caràcter lúdic de la zona, es van crear tres zones exclusivament reservades a jocs i a instruments d’experimentació sonora i es va instal·lar una gran tirolina a la part més baixa del parc. De fet, més que un jardí, es tracta d’una mena de parc forestal, ja que conserva la majoria dels pins i palmeres que hi havia al parc d’atraccions, així com el traçat natural dels camins. 

 

Com arribar als Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer i de Joan Brossa?

Per arribar als jardins, el més fàcil és agafar el Telefèric de Montjuïc i baixar a la parada del mirador, que està a pocs metres de l’entrada als jardins forestals de Joan Brossa. La parada Telefèric de Montjuïc de la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic  us porta fins al telefèric.

 

Per als més curiosos

  • Sabies que... Encara es conserven dues construccions de l’antic parc d’Atraccions de Montjuïc, el "Parasol" i el "Quiosco Damm", que es poden veure als jardins de Joan Brossa.
  • Consell del barceloní: Si visiteu Barcelona a la primavera, és recomanable apropar-se fins a l’entrada principal dels Jardins Verdaguer, que rep els visitants amb un gran escut de Barcelona fet per plantes bulboses i emmarcat per grans magnòlies que, quan floreixen, formen un conjunt espectacular.
  • Imprescindible per a: pt-es